Kaart

3530 Houthalen-Helchteren Huis Te Koop
132 m² wonen
3 slaapkamers

Ontdek dit nieuwe woonproject in Houthalen-Helchteren, bestaande uit 11 gezinswoningen met tuin en berging. Deze woningen, waarvan 3 open en 8 half-open bebouwingen, worden casco+ opgeleverd. Dit betekent dat je zelf de afwerking kan kiezen voor de vloeren, trapbekleding, binnendeuren, keuken en sanitaire voorzieningen.

Elke woning heeft drie slaapkamers en is gebouwd met kwalitatieve, duurzame materialen. De hedendaagse normen zijn geïntegreerd in het ontwerp, met vloerverwarming en zonnepanelen. Dankzij de hoge ramen in de woonkamer en keuken geniet je van een open en lichtrijk gevoel.

De woningen bevinden zich in een doodlopende straat vlakbij het centrum van Houthalen, wat zorgt voor rust en privacy. Bovendien zijn het BEN-woningen, wat staat voor bijna-energieneutraal.

Ben je geïnteresseerd in deze energiezuinige nieuwbouwwoningen? Neem dan contact op via Behic.kargin@dewaele.com of bel naar 089 59 99 99.

* * *

Het woonproject, bestaande uit 11 gezinswoningen waarvan 3 open en 8 half-open bebouwingen met tuinen en bergingen, worden 'casco+' opgeleverd d.w.z. exclusief vloeren, bekleding van de trap, binnendeuren, keuken en sanitaire voorzieningen. Het voordeel is dat u dan zelf de woning naar eigen smaak kunt afwerken.

Deze stijlvolle woningen met 3 slaapkamers zullen gebouwd worden met kwalitatief en duurzame materialen, afgestemd op de hedendaagse normen met vloerverwarming en zonnepanelen. Door de hoge en vele raampartijen in de woonkamer en keuken ervaren wij een open en een lichtrijk gevoel.

Alle woningen beschikken over een tuin en een berging aan de achterzijde, met voldoende privacy.

Troeven
+ Dichtbij Houthalen centrum
+ Doodlopende straat
+ Zelf af te werken
+ BEN woning
+ Zonnepanelen
+ Vloerverwarming
+ 3 slaapkamers
+ Tuin
+ Kwalitatieve materialen
+ Nieuwe verkaveling

Ben jij op zoek naar een energiezuinige nieuwbouwwoning te koop in Houthalen-Helchteren? Aarzel dan niet en neem contact op met: Behic.kargin@dewaele.com of 089 59 99 99.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 298.700
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
132 m2
Referentie
35YBLF37F9V0
Makelaar Code
164432
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
nee
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
14 Mar 2024
€298.700 / Dewaele
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com