Kaart

Koolmijnlaan 11

3530 Houthalen-Helchteren Huis Te Koop
685 m² wonen
2300 m² perceel

Deze unieke villa, gelegen op een toplocatie, biedt talloze mogelijkheden. Dankzij twee aparte opritten geniet je van zowel privacy als rust in de voor- en achtertuin, evenals op de verschillende verhoogde terrassen rondom de woning.

Ooit diende deze villa als dokterspraktijk met bijbehorende woning. Gebouwd in 1956, heeft het pand recentelijk in 2019 een renovatie ondergaan waarbij onder andere een nieuw zadeldak is geplaatst, ramen zijn vernieuwd en badkamers en keukens zijn gemoderniseerd. Bij eventuele herindelingen staat het behoud van de karakteristieke architectuur centraal, met intern de mogelijkheid om meerdere gezinswoningen te creëren.

Deze ruime woning heeft een bruikbare vloeroppervlakte van maar liefst 685m² en biedt een scala aan luxueuze ruimtes met diverse potenties. Verdeeld over vier verdiepingen, inclusief een volledige kelderverdieping, beschikt de woning op de begane grond over twee woonkamers met elk een eigen terras, twee volledig uitgeruste keukens, een eetkamer en een badkamer. Dankzij de diverse ingangen en terrassen is de indeling zeer praktisch.

Op de eerste verdieping bevinden zich zes slaapkamers, twee badkamers, een kantoor en een apart toilet. De zolderverdieping is omgebouwd tot twee slaapkamers, een badkamer en een toilet. Daarnaast kunnen er op de zolderverdieping nog twee slaapkamers worden gecreëerd.

Voor meer informatie of een bezichtiging, neem contact met ons op.

* * *

Koolmijnlaan 11 - 3530 Houthalen-Helchteren - Deze unieke villa biedt een overvloed aan mogelijkheden op een uitstekende locatie. Toegang tot het domein is mogelijk via twee afzonderlijke opritten, waardoor privacy en rust gegarandeerd zijn in zowel de voor- als achtertuin, evenals op de diverse verhoogde terrassen die de villa omringen.

Oorspronkelijk diende dit pand als dokterspraktijk met aangrenzende woning, gebouwd in 1956 en recentelijk gerenoveerd in 2019, inclusief een nieuw zadeldak, vernieuwde ramen, badkamers en keukens. Het behoud van de karakteristieke architectuur van de villa staat centraal bij eventuele herindelingen, waarbij intern de mogelijkheid bestaat om meerdere gezinswoningen te creëren.

Met een bruikbare vloeroppervlakte van maar liefst 685m² biedt deze woning een scala aan luxueuze ruimtes met diverse potenties. Verdeeld over 4 verdiepingen – inclusief een volledige kelderverdieping – biedt het pand op de begane grond 2 woonkamers met elk een eigen terras, 2 volledig uitgeruste keukens, een eetkamer en een badkamer. Dankzij de diverse ingangen en terrassen is het geheel uiterst praktisch ingericht.

De eerste verdieping herbergt 6 slaapkamers, 2 badkamers, een bureau en een apart toilet, terwijl de zolderverdieping is omgebouwd tot 2 slaapkamers, een badkamer en een toilet.

Op de zolderverdieping bevinden er zich nog 2 slaapkamers waar en 3 van gemaakt kunnen worden. Ook is er hier een badkamer met een bad en een afzonderlijk toilet.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, contacteer ons op 0475 43 14 85 of mail naar willem@vestio.com
 

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 745.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1956
Grond oppervlakte
2300 m2
Bewoonbare oppervlakte
685 m2
Referentie
LUGU0UYBGVW2
Makelaar Code
VKTK 0001-HV-MS
EPC Waarde
373 kWh/m2
EPC Label
D
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
nee
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
14 Mar 2024
€745.000 / Vestio
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com