Kaart

Schutterijstraat 24

3530 Houthalen-Helchteren Huis Te Koop
196 m² wonen
802 m² perceel
5 slaapkamers

Welkom bij deze prachtige woning, centraal gelegen in Houthalen-Helchteren. Al in 2011 volledig gerenoveerd, is dit huis met vijf slaapkamers de perfecte plek voor een groeiend gezin. Het beschikt over vier ruime slaapkamers en een extra kamer die dienst kan doen als vijfde slaapkamer of kantoorruimte. De twee badkamers zorgen dat niemand 's morgens in de weg loopt.

Om het leven nog makkelijker maken, is er een garage en zijn er maar liefst zes parkeerplaatsen. De tuin, op het zuidwesten georiënteerd, is heerlijk zonnig. Stel jezelf eens voor dat je uitgebreid ontspant in de tuin of onder de veranda, genietend van een speelse barbecue op het terras.

Dankzij de gasverwarming geniet je het hele jaar door van een comfortabel binnenklimaat. En door het EPC-label C hoef je je geen zorgen te maken over renovaties. Het huis is klaar om er direct in te trekken!

Dit fantastische huis heeft ook een ideale ligging met directe toegang tot scholen, winkels en recreatiemogelijkheden, waardoor je het beste van stad en platteland binnen handbereik hebt.

Maak dit huis je thuis en voeg jouw unieke smaak toe aan deze comfortabele en aantrekkelijke levensstijl. Maak een afspraak via 089/20.90.88 en kom de mogelijkheden die deze woning jou en je gezin te bieden heeft zelf ontdekken.

* * *

Schutterijstraat 24 - 3530 Houthalen-Helchteren - Ontdek het comfort van deze prachtige woning, perfect gelegen in het hart van Houthalen-Helchteren. Volledig gerenoveerd in 2011, biedt dit huis met 5 slaapkamers de ideale ruimte voor een groots gezinsleven.

De vier slaapkamers en het extra kantoor dat als vijfde slaapkamer kan fungeren, beloven een overvloed aan ruimte en comfort voor een goede nachtrust. Met twee badkamers is er genoeg plek voor iedereen, waardoor de ochtendroutine soepel verloopt.

Voor het gemak van jouw gezin en gasten zijn er een garage en maar liefst 6 parkeerplaatsen beschikbaar. De zonnige tuinoriëntatie op het zuidwesten belooft een dagelijkse dosis zonneschijn.Stel je voor dat je geniet van de buitenlucht in de ruime tuin en veranda, perfect voor ontspanning op het gazon, gezellige barbecues op het terras, of rustige momenten in de veranda.

Met verwarming op gas ben je verzekerd van een efficiënte en comfortabele woonomgeving. Het EPC-label C geeft aan dat er geen renovatieplicht is, waardoor je direct kunt genieten van alles wat deze woning te bieden ... heeft.

Gunstig gelegen met directe toegang tot voorzieningen, scholen, winkels en recreatiegebieden, biedt deze woning het beste van zowel stads- als dorpsleven.

Dit huis is niet zomaar een woning; het is een uitnodiging om jouw eigen unieke stempel te drukken op een comfortabele en aantrekkelijke levensstijl. Bel ons nu op 089/20.90.88 voor een bezichtiging en ontdek de mogelijkheden die deze woning voor jou en je gezin in petto heeft. Lees meer Verberg

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 305.000
Kadastraal Inkomen
€ 725
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1953
Grond oppervlakte
802 m2
Bewoonbare oppervlakte
196 m2
Referentie
X-BHSQ0T4ABV
Makelaar Code
2901
EPC Certificaat
20230608-0002913406-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
20 Mar 2024
€305.000 / Sensimmo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com