Kaart

LARIKSENSTRAAT 45

3530 Houthalen-Helchteren Huis Te Koop
180 m² wonen
800 m² perceel
3 slaapkamers

Ontdek deze ruime gelijkvloerse woning met 3 slaapkamers en een grote tuin, gelegen in het charmante Houthalen-Oost, omringd door natuurgebieden en vakantieparken. De locatie is ideaal met verschillende scholen, winkels en restaurants in de buurt, en de autosnelweg op slechts 5 minuten rijden.

Deze prachtige woning bevindt zich op een royaal perceel van 8 are in de Lariksenstraat 45. Bij binnenkomst via de ruime oprit word je verwelkomd door een lichte inkomhal met een mooie witte vloer.

De leefruimte, verdeeld in een eetkamer en living, strekt zich uit over de volledige lengte van de woning. De vele ramen zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht, wat bijdraagt aan een ruimtelijk gevoel.

De splinternieuwe keuken is volledig uitgerust en klaar voor het bereiden van heerlijke maaltijden. De 3 slaapkamers zijn rustig gelegen aan de zijkant en achterkant van de woning, en bieden dankzij de rolluiken totale verduistering voor een ongestoorde nachtrust.

Daarnaast beschikt de woning over een functionele badkamer met douchecabine, toilet en badkamermeubel met spiegel. Het bijgebouwde deel van de woning omvat een technische ruimte, een tweede keuken en een tweede leefruimte met uitzicht op de tuin.

De woning is volledig voorzien van rolluiken, waarvan het merendeel elektrisch is, voor een veilig gevoel. De ruime zolder biedt extra mogelijkheden voor diverse doeleinden. Aan de achterkant vind je een groot terras met uitzicht op de tuin en een garage met aparte oprit en bergingen. Het terras en de tuin zijn zuidgericht voor optimaal zonlicht.

Ben je al geïnteresseerd? Neem dan snel contact op voor een bezichtiging via IMMO-WERELD op 089/20.89.89.

* * *

LARIKSENSTRAAT 45 - 3530 Houthalen-Helchteren - GELIJKVLOERSE WONING MET 3 SLAAPKAMERS EN TUIN.

In Houthalen-Oost, een deelgemeente van Houthalen-Helchteren en gelegen tussen verschillende natuurgebieden en vakantieparken vinden deze zeer ruime woning met 3 slaapkamers en grote tuin terug. In de nabijheid van de woning zijn er verschillende scholen, winkels en restaurants terug te vinden. Ook de oprit van de autosnelweg ligt slecht op 5 minuten rijden wat maakt dat deze locatie zeer geliefd is bij een breed publiek.

Het ruime perceel van maar liefst 8 are in Lariksenstraat 45 is de thuisbasis van deze mooie woning.

Via de ruime oprit betreden we de woning langs de zijkant. De ruime inkom met de mooie witte vloer heet ons al meteen welkom.

De leefruimte ingedeeld in een eetkamer en een living is volledig uitgestrekt over de lengte van de woning. Door de vele raampartijen komt hier een zee van licht binnen wat het ruimtelijk gevoel meteen versterkt.

De splinternieuwe keuken is volledig uitgerust en voorzien van alle toestellen. Wedden dat hier de lekkerste maaltijden zullen bereid worden.

De 3 slaapkamers bevinden zich aan de zijkant en de achterkant van de woning waardoor je gegarandeerd rustig en ongestoord zal slapen. De rolluiken zorgen voor een totale verduistering.

Verder vinden we er nog een functionele badkamer die uitgerust is met een douche cabine, een toilet en een badkamermeubel met bijpassende spiegel.

Het bijgebouwde gedeelte van de woning bestaat uit een technische ruimte, een tweede keuken en een tweede leefruimte met zicht op de tuin.

De woning is volledig voorzien van rolluiken waarvan het grootste deel elektrisch. Een veiliger gevoel wanneer men op reis gaat kan men niet hebben.
De zolder van de woning is ook zeer ruim en kan zeker gebruikt worden voor diverse doeleinden.
Aan de achterkant van de woning vinden we er een zeer groot terras met uitzicht op de ruime tuin en een garage met aparte oprit en enkele bergingen. Het terras en de tuin zijn zuid gericht zodat men ten volle van de zon kan genieten.

Voel jij het al kriebelen?

Bel dan snel voor een bezoekaanvraag : IMMO-WERELD 089/20.89.89.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 329.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
800 m2
Bewoonbare oppervlakte
180 m2
Referentie
XR5LIP-SAD0N
EPC Waarde
365 kWh/m2
EPC Label
D
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
ja
Bestemming
woongebied
Overstromingsgebied
p:a / g : a
Prijs Geschiedenis
09 Apr 2024
€329.000 / Immo Wereld
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com