Kaart

Wielewaalstraat 21

3530 Houthalen-Helchteren Huis Te Koop
360 m² perceel
3 slaapkamers

Welkom in deze prachtige, volledig gerenoveerde woning in Houthalen-Oost. Deze woning ademt comfort en stijl uit en is voorzien van alle gemakken die je nodig hebt in je nieuwe thuis. Gelegen in het centrum van Houthalen-Oost en voorzien van hoogwaardige faciliteiten en recente renovaties, is dit de ideale plek om een nieuw hoofdstuk in je leven te beginnen.

Deze woning heeft een inpandige garage en is uitgerust met elektrisch bediende rolluiken en dubbele super isolerende beglazing voor optimale privacy, veiligheid en energie-efficiëntie.

Op de bovenverdieping bevinden zich drie slaapkamers en een gloednieuwe badkamer met een ruime inloopdouche, perfect voor ontspanning na een lange dag. Ook het aparte toilet is onlangs vernieuwd.

De moderne keuken is voorzien van alle nodige inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, een combi-oven, een magnetron en een gloednieuwe inductiekookplaat. De ingebouwde haard in de woonkamer zorgt voor een gezellige en warme sfeer.

Dankzij de efficiënte en betrouwbare gascondensatieketel geniet je van comfortabel wonen met een constante warmwatervoorziening en verwarming. De woning is energiezuinig door de isolatie van alle buitenmuren en een geïsoleerd dak.

De veranda met elektrisch bediend zonnescherm is de perfecte plek om te genieten van het buitenleven. In de tuin is er een waterpomp aanwezig voor toegang tot schoon grondwater.

Mis deze unieke kans niet om eigenaar te worden van deze prachtige woning in Houthalen-Oost. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en ervaar zelf wat deze woning te bieden heeft. Bel ons op 089/20.89.89 bij IMMO-WERELD.

* * *

Wielewaalstraat 21 - 3530 Houthalen-Helchteren - Prachtig gerenoveerde woning in Houthalen-Oost!


Welkom thuis in deze sfeervolle en volledig gemoderniseerde woning waar comfort en stijl hand in hand gaan en die alles biedt wat je zoekt in je nieuwe thuis. Gelegen in het hart van Houthalen-Oost en uitgerust met een scala aan hoogwaardige voorzieningen en recente renovaties is dit de perfecte plek om jouw nieuwe hoofdstuk te beginnen.

Deze woning, met inpandige garage, werd uitgerust met elektrisch aangedreven rolluiken en dubbel ‘super isolerende’ beglazing. Hierdoor kan je genieten van een optimale privacy, veiligheid en maximale energie-efficiëntie.

Op de bovenverdieping bevinden zich drie slaapkamers en ervaar je luxe en comfort in de gloednieuwe, complete badkamer voorzien van een ruime inloopdouche, perfect voor ontspanning na een lange dag. Het aparte toilet werd tevens zopas vernieuwd .

De recent vernieuwde keuken is uitgerust met alle moderne en hoogwaardige inbouwtoestellen zoals een vaatwasser, een combi-oven, een magnetron en een splinternieuwe inductieplaat. Een ware blikvanger waardoor koken een lieve lust wordt.

Door de inbouwhaard in de woonkamer ( merk FLAM ) creëert men een aangename en warme sfeer, perfect voor gezellige avonden met familie en vrienden.

Met de efficiënte en betrouwbare gascondensatieketel ben je verzekerd van comfortabel wonen, zowel qua verwarming als warmwatervoorziening.

Profiteer van deze energiezuinige woning dankzij de isolatie van alle buitenmuren en een geïsoleerd dak waardoor je het hele jaar een aangename en voordelige temperatuur behoudt.

De veranda met een elektrisch aangedreven zonnescherm, aangepast aan de windsnelheid en aan de zoninval, is ‘the place to be’. Geniet en ontspan hier van het buitenleven.

In de tuin is er een waterpomp voorzien waardoor je altijd toegang hebt tot schoon en fris grondwater.


Mis deze unieke kans niet om eigenaar te worden van deze prachtige woning in Houthalen-Oost! Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en laat je betoveren door alles wat deze woning te bieden heeft!


IMMO-WERELD : 089/20.89.89

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 275.000
Kadastraal Inkomen
€ 676
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1968
Grond oppervlakte
360 m2
Referentie
RDDJMK6D8R67
EPC Waarde
358 kWh/m2
EPC Label
D
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
ja
Bestemming
woongebied
Overstromingsgebied
p : a / g : a
Prijs Geschiedenis
09 Apr 2024
€275.000 / Immo Wereld
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com