immo Kaart

, 3530 Houthalen-Helchteren

Huis Te Koop in Houthalen-Helchteren
516 m² perceel

Deze verrassend ruime gezinswoning is gelegen op een centrale locatie in Houthalen. Hierdoor is er een vlotte bereikbaarheid naar omliggende dorpen en steden zoals Hasselt en Genk, evenals de op- en afrit van de autostrade E314.

Bij binnenkomst in de woning bevindt er zich in de inkomhal een gastentoilet. Verder volgt de gezellige woonkamer met open en volledig ingerichte keuken. Naast de keuken is er de berging, toegang tot de eerste badkamer en de deur naar het overdekt terras en de tuin. Deze zijn ook toegankelijk via de woonkamer. De gelijkvloerse badkamer is ingericht met een lavabo en douche.

Op de eerste verdieping is bevindt zich de nachthal met toegang tot twee zeer ruime slaapkamers, een kleinere kamer die ook dienst kan doen als bureau en de tweede badkamer. Deze laatste is voorzien van dubbele lavabo en een ligbad. Via de vaste trap is er toegang tot de afgewerkte zolderverdieping die bestaat uit een grote kamer. Deze kan naar eigen smaak en wens ingericht kan worden als vierde slaapkamer/master bedroom. Op de zolder bevindt zich ook de cv-ruimte.

De woning is gelegen op een perceel van 5a 16ca en achteraan de tuin staat er een tuinhuis. De zonnepaneleninstallatie bestaat uit 25 zonnepanelen en er is een geothermische warmtepomp en warmtepomp-boiler aanwezig. Hierdoor valt deze woning onder de noemer BEN-woning.

De vermelde woonoppervlakte is steeds de bruikbare vloeroppervlakte overgenomen uit het EPC-verslag.

Bent u verrast door deze woning en wilt u graag een bezichtiging inplannen? Contacteer ons vrijblijvend via 089/44 00 00 of info@matisimmo.be.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 415.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2017
Grond oppervlakte
516 m2
Referentie
G9AS3PBYXEM9
EPC Waarde
27 kWh/m2
EPC Label
A
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Bouw vergund
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
27 Apr 2024
€415.000 / Matisimmo Bilzen
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com