Home Te Koop Huis 3530 Houthalen
Kraaistraat 14
Kaart

Kraaistraat 14

3530 Houthalen Huis Te Koop

In de rustige Kraaistraat 14 te Houthalen, ligt deze perfect onderhouden en instapklare halfopen bebouwing. Deze degelijke woning heeft een woonoppervlakte van ongeveer 200m² en is gevestigd op een perceel van 4 are 39ca. Door diverse energetische investeringen voldoet het huis aan de hoge energienormen van deze tijd, met een EPC-kengetal van slechts 131 KWh/m².

De benedenverdieping bestaat uit een inkomhal die leidt naar een ruime witte keuken, voorzien van SMEG-apparatuur en een werkblad van graniet. De woonkamer is een zee van ruimte met maar liefst 44m², verdeeld in een L-vorm. Daarnaast vind je hier een afzonderlijk gastentoilet en een wasruimte/berging met ingebouwde kasten en een tweede wastafel.

Op de eerste verdieping bevinden zich een nachthal, een masterbedroom met dressing, twee extra slaapkamers, een apart toilet en een volledig vernieuwde badkamer. Deze badkamer is uitgerust met een dubbele wastafel, een ruime douche en is volledig betegeld. Verder beschikt de woning over een zolder en een kelderverdieping met ruime inpandige garage en een aparte bergruimte.

De huidige eigenaren hebben geïnvesteerd in een nieuwe condensatiegaswandketel en er zijn zonnepanelen geplaatst met een opbrengst van maar liefst 6750 Wattpiek, wat aanzienlijk scheelt in de energierekening. In de keuken, woonkamer en masterbedroom zijn airco's met warmtepomp geplaatst voor optimaal comfort.

De onderhoudsvriendelijke voor- en achtertuin is volledig aangelegd met een gezellig terras aan de achterzijde van de woning. De tuin is omheind en voorzien van een poort, garantie voor optimale privacy.

Samengevat, dit is een instapklare woning die voorzien is van alle comfort, gelegen in een prachtige groene buurt, tegen een gunstige prijs. Voor meer informatie of een bezichtiging, bel gerust naar 0475/553806 (Tom Muermans).

* * *

Kraaistraat 14 - 3530 Houthalen - Aan de Kraaistraat 14 te Houthalen vinden we deze mooie half open bebouwing .

Het gaat om een zeer degelijke woning met een woonoppervlakte van +-200m² op een perceel van 4Are 39ca. De woning werd door de jaren heen perfect onderhouden en is alzo instapklaar! Er werden verscheidene energetische investeringen gedaan om de strenge normen van de 21ste eeuw te halen. Het EPC kengetal bedraagt dan ook maar 131KWh/m². Zeer gunstig dus!
Indeling:
Gelijkvloers:
- Inkomhal
-Ruime witte keuken met toestellen van SMEG en een granieten tablet.
-De living van maar liefst 44m² in L-formatie
- Een apart gastentoilet
- De wasruimte/berging met inbouwkasten en 2de lavabo met spoelbak
Eerste verdieping:
-nachthal
-masterbedroom met dressinkast
-slaapkamer 2 en 3
-apart toilet
-volledig vernieuwde badkamer met dubbele lavabo en badkamermeubel, een grote douche en bovendien volledig betegeld.

Zolderverdieping: zolder

Kelderverdieping:
- Ruime inpandige garage
-aparte bergruimte

De eigenaars investeerden in een nieuwe condensatiegaswandketel en lieten zonnepanelen plaatsen met een opbrengst van maar liefst 6750 Wattpiek. Dit bespaart veel op de energierekening.

Tevens investeerden ze in de plaatsing van airco’s met warmtepomp in de living, de keuken en de masterbedroom.

De voortuin en achtertuin is volledig aangelegd met een supergezellig terras achter de woning. De tuin is uitermate onderhoudsvriendelijk door de kiezel - en graspartijen. Bovendien is het perceel omheind en voorzien van een poort. Dus optimale privacy gegarandeerd.

Kortom: Een instapklare woning die voorzien is van alle comfort in een mooie rustige en groene buurt aan een gunstige prijs!

EPC: 131 KWh/m²

Voor een bezichtiging of verdere info bel gerust: 0475/553806 ( Tom Muermans)

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 389.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1988
Referentie
53DGQ9VCF6AA
Makelaar Code
TMKraaistraat14Houthalen
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Bouw vergund
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
10 Apr 2024
€389.000 / SOM Project
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com