Home Huis 8650 Houthulst
Nieuwstraat 1-E
Kaart

Nieuwstraat 1-E

8650 Houthulst Huis
€525.000

Op zoek naar een ruim en kindvriendelijk familiehuis in Houthulst? Ontdek deze prachtig afgewerkte woning, voorzien van alle comfort.

Op de gelijkvloerse verdieping verwelkomt een inkomhal je, die verder leidt naar een apart toilet, een gezellige woonkamer en een volledig uitgeruste keuken. Er is ook een handige bureauruimte, een wasplaats met extra berging en een ruime garage voor 2 auto's. De woning heeft ook een fraai aangelegde tuin met terras en een veelzijdig bijgebouw of tuinhuis, verdeeld in twee delen en voorzien van een zolder.

De eerste verdieping bestaat uit een nachthal, drie slaapkamers, een extra toilet en een comfortabele badkamer. Bovendien is er nog extra opbergruimte op de zolder.

Wat deze woning extra aantrekkelijk maakt, zijn de zeer goede EPC-waarde van 139 kWh/(m²jaar) omlijst door een B-label, alsook de 24 zonnepanelen inclusief groene stroomcertificaten. Daarnaast is de tuin ideaal georiënteerd op het zuidwesten.

Ben je geïnteresseerd in deze woning? Neem dan spoedig contact op met Alexander op 0490/19 15 03 voor meer informatie. Als dit niet jouw droomhuis is, hebben we nog veel meer prachtige huizen te koop in Houthulst.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Nieuwstraat 1-E - 8650 Houthulst - Deze prachtige woning in Houthulst is ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar een ruime en kindvriendelijke omgeving. De woning is volledig afgewerkt en beschikt over alle nodige voorzieningen om comfortabel te kunnen wonen.

Gelijkvloers: inkomhal toilet woonkamer keuken  bureauruimte  wasplaats met berging ruime garage voor 2 auto's aangelegde tuin  terras polyvalent bijgebouw/ tuinhuis opgesplitst in 2 delen met zolder Eerste verdieping: nachthal 3 slaapkamers toilet  badkamer  zolder
TROEVEN: zeer goede EPC 139 kWh/ (m²jaar) B-label 24 zonnepanelen met groene stroomcertificaten  de tuin is zuidwest gericht
De woning is ideaal voor een gezin dat op zoek is naar een comfortabele en gezinsvriendelijke woonomgeving.

Contacteer Alexander op 0490/19 15 03 voor meer informatie.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 525.000
Algemeen
Type
Huis
Referentie
BR1J4K5CJ2JE
EPC Waarde
139 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20230918-0002992519-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Niet ingegeven
Dagvaarding uitgebracht
Niet ingegeven
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
23 Mar 2024
€525.000 / Vastgoed Lesire
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com