Home Te Koop Huis 5560 Houyet
Rue du Plantis 6
Kaart

Rue du Plantis 6

5560 Houyet Huis Te Koop
292 m² wonen
5 slaapkamers

en ONTDEK DEZE AFGELEGEN EN UNIEKE STENEN BOERDERIJ! Gelegen op 26 hectare landgoed met een behouden en weelderig karakter, voorzien van een prachtig terras, een schuur, 9 paardenboxen en een ruiterbaan. Momenteel verbouwd tot twee appartementen, inclusief gelijkvloers met woonkamer, ingerichte keuken, hal, toilet, bureau, 3 slaapkamers, wasruimte, badkamer en terras aan de achtergevel, eerste verdieping met woonkamer, keuken, hal, salon, badkamer met douche en 2 slaapkamers. Daarnaast kom je ook nog een zolder van +- 100 m² tegen, plus stookruimte en kelders in de kelder. Het gebouw wordt afgerond met een grote inrichtbare schuur.

KOM KENNISMAKEN MET DEZE UNIEKE EN AFGELEGEN STENEN BOERDERIJ, gelegen op een 26 hectare groot landgoed met een charmant en weelderig karakter. Voorzien van prachtige volumes, diverse materialen en vele troeven zoals een fotovoltaïsche installatie, collectieve olieketel, paardenboxen, weiland, watertank regen, etc. Daarnaast biedt het uitbreidingsmogelijkheden in de schuur en heeft het twee appartementen en is het gemakkelijk bereikbaar via de E411. DOE NU EEN BOD VANAF € 340.000 (ONDER OVEREENKOMST VAN DE EIGENAAR) EN ONTDEK Alle VOORDELEN VAN DIT BIJZONDERE PERCEEL!

* * *

Rue du Plantis 6 - 5560 Houyet - ONTDEKKEN !
Deel van een stenen boerderij op 26 hectare, met een behouden en weelderig karakter, voorzien van een prachtig terras, een schuur, 9 paardenboxen en een ruiterbaan.
Momenteel is het verbouwd tot twee appartementen.
Het gebouw is als volgt samengesteld:
Gelijkvloers: woonkamer met ingerichte keuken, hal, 1 toilet, 1 bureau, 3 slaapkamers, 1 wasruimte, 1 badkamer en 1 terras aan de achtergevel.
Eerste verdieping: woonkamer met keuken, hal, salon, 1 badkamer met douche en 2 slaapkamers
Zolder van +- 100 M² geschikt voor verbouwing. Stookruimte en kelders in de kelder. Grote inrichtbare schuur.
Zijn troeven: Landelijke en rustige omgeving, potentieel voor verbouwing van de schuur, reparatie van het dak van het woongedeelte (leien) in 2017, fotovoltaïsche panelen, collectieve olieketel, 9 paardenboxen, weiland, watertank regen, huurinkomsten 1600 euro .
Voorzieningen:
• Snelweg E 411: 10’
• Centrum Dinant/Ciney: 20’
Je zult het begrepen hebben, charme, karakter, materialen en prachtige volumes zijn er! Neem snel contact met ons op!
DOE EEN BOD VANAF € 340.000 (ONDER OVEREENKOMST VAN DE EIGENAAR)

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 340.000
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
292 m2
Referentie
2LRE6BDF639G
Makelaar Code
156-19647
Prijs Geschiedenis
24 Nov 2023
€340.000 / C21 Immo Demeuse
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com