Home Te Koop Huis 2540 Hove
Boechoutsesteenweg 94



immo Kaart

Boechoutsesteenweg 94, 2540 Hove

Huis Te Koop in Hove
289 m² wonen
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Boechoutsesteenweg 94 - 2540 Hove - U kan de volledige beschrijving, documentatie en grondplannen terugvinden op onze website: www.reds.be
We vinden deze unieke woning (1960) met een bewoonbare oppervlakte van ca. 289m² terug op een perceel van 500 m² op een toplocatie nabij centrum Hove. Natuurdomein Frijthout, winkels, scholen en openbaar vervoer zijn op wandel- of fietsafstand te bereiken. Ook de op- en afritten van de E19 zijn vlot bereikbaar!
Achter het huis vinden we de grote troef van de woning terug, namelijk een polyvalente ruimte van ca. 150m² dewelke momenteel dient als garage (50m²) op het gelijkvloers en een ruim en lichtrijk atelier (100m²) op de eerste verdieping, dat tot voor kort dienst deed als kantoor voor een architect. Het atelier is volledig onafhankelijk van de privéwoning wat betreft technieken en nutsleidingen (aparte meters). Onder dit bijgebouw is er tevens een vijver aanwezig.
De woning zelf is trouwens volledig onderkelderd, dus aan bergruimte is hier sowieso geen gebrek!
Het huis werd in 2002 volledig gerenoveerd en doorheen de jaren nog verder opgefrist naar de hedendaagse normen.
De elektriciteitsinstallatie in conform aan het AREI, ramen zijn voorzien van dubbele beglazing met een aluminium buitenschrijnwerk en de verwarming is op gas met een condensatieketel. De daken en gevels werden reeds voorzien van de nodige isolatie.
Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse, contacteer Daniel, ook s' avonds of in het weekend via daniel@reds.be of op 0475/25.30.64.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
289 m2
Referentie
COO4K2U63ZQX
EPC Waarde
287 kWh/m2
EPC Label
C
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com