Home Te Koop Huis 2540 Hove
Jos Coveliersstraat 111
Kaart

Jos Coveliersstraat 111

2540 Hove Huis Te Koop
396 m² wonen
1680 m² perceel
5 slaapkamers
Prijs op aanvraag Lening simuleren

* * *

Jos Coveliersstraat 111 - 2540 Hove - Bezoekdag op 9 maart 2024: inschrijven via onze website of tom@immovivo.be
Algemeen:
Op een absolute toplocatie in een doodlopende straat in Hove vinden we deze mooie villa met praktijk/kantoor op een prachtig perceel van 1.680 m² met een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 396 m². In de tuin word je meteen overvallen door de rust en dit toch vlakbij alle voorzieningen. Het pand is voorzien van een kantoorruimte met parking en eigen toegang aan de voorzijde en een woonruimte achteraan met een gevelbreedte van maar liefst 18 meter.

Enkele van de vele troeven zijn het buitenzwembad, zonnepanelen, alarm, thuisbatterij, gunstig EPC, uitbreidingsmogelijkheden, ...

Indeling:
Aan de straatzijde vinden we 3 bezoekersparkings voor het kantoor, naast een ruime oprit geschikt voor 3 wagens en de ruime inpandige garage met automatische poort en archief. In deze garage vinden we ook de omvormer van de zonnepanelen (6 kWP), thuisbatterij (10 kWh) en waterontharder. De voordeur geeft toegang tot een wachtruimte die links toegang geeft tot het kantoor en via een volgende deur tot de woonst. De kantoorruimte bestaat uit één grote ruimte met ingemaakte kasten en hoge plafonds (huidig 4 burelen), technisch lokaal, vergaderzaal/ontvangstruimte, kitchenette en WC.

Als we verder lopen betreden we de woonst via een zonnige tuinkamer grenzend aan een leuke binnentuin met zonnetent. Aan de rechterzijde is er een ruime berging aanwezig. Hierachter is het stooklokaal (ketel op stookolie - EPC label B is mogelijk bij nieuwe ketel). In de hal vinden we een gastentoilet en toegang tot keuken en leefruimte. De leefruimte is lichtrijk en voorzien van ingemaakte kasten met haard. Naast de zit- en eetruimte in de leefruimte is er in de keuken ook nog een tafel voorzien. De keuken is voorzien van ruime kookplaat, vaatwas, koelkast en dampkap. Naast de keuken is er een handige berging met ingemaakte kasten, lavabo en aansluiting voor wasmachine en droogkast.

Op de eerste verdieping vinden we een derde toilet terug. De brede nachthal werd voorzien van werkblad en biedt een mooi groen zicht vanuit de vele ramen. We vinden hier een ruime master op parket met wederom ingemaakte kasten. We vinden enerzijds een badkamer met bad, douche en dubbele lavabo en anderzijds een douchekamer met lavabo en douche. Daarnaast zijn er nog 2 slaapkamers en een derde (slaap)kamer die toegang geeft tot de gigantische zolderruimte. Op heden doet deze dienst als opslag en wellnessruimte met infraroodsauna. Deze kan echter eenvoudig ingericht worden naar 2 zeer ruime slaapkamers met eventueel extra (communicerende) badkamer. Het dak werd voorzien van natuurleien.

Vervolgens begeven we ons naar de prachtig aangelegde tuin met zwembad en amper tot geen inkijk. Het is heerlijk vertoeven aan het ruime zwembad (warmtepomp en zonnelamellen) met poolhouse met toilet en buitendouche. De rust en vele gezellige plekjes in de tuin doen je vergeten dat je vlakbij het centrum van Hove zit.

Interesse?
Zoekt u een woning waar u wonen & werken kan combineren met de nodige privacy? Wilt u de uitbreidingsmogelijkheden verder ontdekken? Aarzel niet en bel ons snel op 03/459.89.59.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
1680 m2
Bewoonbare oppervlakte
396 m2
Referentie
O3TJCG238-QF
Makelaar Code
2863
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com