Home Huis 2540 Hove
Leon Dumortierstraat 84
Kaart

Leon Dumortierstraat 84

2540 Hove Huis
244 m² wonen
1378 m² perceel
5 slaapkamers
€899.000

Leon Dumortierstraat 84 - 2540 Hove - In een mooie, groene omgeving vind je deze instapklare, karaktervolle villa. Denk: Een kwaliteitsvol, gerenoveerd gelijkvloers(2019), een ruime volwaardige zolder die je kan inrichten naar eigen smaak en noden, massa’s licht en charme, authentieke elementen én een hypermoderne maatkeuken en schrijnwerk. Het perceel van 1378 m² én breedte van +/- 20m is uitmuntend. De groene tuin met z’n bijgebouw(40m²) en serre bieden een extra surplus.
In een rustige, met bomen omzoomde straat, vind je hier op nummer 84 deze mooie villa. De lange oprit leidt je via de groene voortuin naar het achtergelegen multifunctionele bijgebouw, waar je naast het huis kunt parkeren, of nog verderop. De achterdeur bevindt zich aan deze zijde en leidt je binnen in de ruime inkomhal, waar de strakke gietvloer met betonlook wondermooi matcht met de greeploze ingemaakte houten gangkasten. Je hebt bijgevolg genoeg plaats om je jassen en schoenen uit het zicht te zetten, net als een apart gastentoilet links van je. Ook de technische installaties en was-droogcombinatie staan hier netjes uit het zicht, dankzij deze slimme opbergers.
Authentiek meets hedendaags Rechts stap je de open keuken in: een knap staaltje vakmanschap, met een u-vormig keukeneiland, een composiet marmeren werkblad, een grote houten, greeploze kastenwand en alles erop en eraan: een inductievuur, ingewerkte dampkap, dubbele spoelbak, koelkast, diepvries, combi-oven, vaatwasser en heel veel kastruimte. Je hebt hier aan de toog ook plaats om enkele krukjes te zetten. Aansluitend heb je de grote, lichte leefruimte met een aangenaam groen zicht. De eetkamer heeft een mooie marmeren sierschouw, en de woonkamer achteraan trekt dankzij z’n grote erker extra veel licht binnen, over de hele ruimte ligt een prachtige, geïsoleerde parketvloer. Die loopt door in de gang ernaast, en de twee slaapkamers aan de overkant, allebei met een marmeren sierschouw en zicht op de tuin. De master bedroom heeft ook nog een grote ingemaakte kastenwand en geeft toegang tot de strakke badkamer met z’n gietvloer en witte tegeltjes. Je beschikt een grote inloopdouche, dubbele lavabo met spiegel en ingewerkte verlichting, een bidet, handdoekendroger en een handige ingemaakte kast. De badkamer heeft ook nog een tweede deur, die uitgeeft op de hal.
Via de open trap achteraan in de gang, tussen de slaapkamers en de leefruimte, bereik je de eerste en bovenste verdieping. Hier ligt de zolder van maar liefst 122 m² en nokhoogte van 3,64m te wachten om afgewerkt te worden, inclusief moderne veluxen en een origineel houten dakgebinte. Gastenkamer deluxe, ensuite master bedroom met loftgevoel of een giga bureau? Of toch liever nog 3 à 4 slaapkamers en een badkamer? Aan jou de keuze! Naar de mooie groene tuin kan je zowel via de achter- of voordeur. Die is enorm, met als extra troef een serre én een karaktervol bijgebouw ernaast, waar je nog heel wat kanten mee uit kunt. Van atelier, praktijk, kantoor tot giga home office, of van hobbykamer of yogastudio deluxe tot een heus gastenverblijf, alles kan hier nog. De mooie lichtinval, bakstenen muren en het originele houten dakgebinte doen de rest. Mits een slimme renovatie, heb je ook hier een prachtige mix van authentiek én modern te pakken!
Heerlijk wonen in het groen, met alles in de buurt Het is hier zalig rustig wonen, in het groen, en toch ben je vlakbij Hove centrum. Wat verderop is er een sportterrein en je bent van hieruit zo in het commerciële dorpscentrum, waar je alles vindt, van bakker, scholen, openbaar vervoer tot bank en apotheker. Van hieruit ben je ook zo de E19 en de A12 op, maar evengoed ga je voor groenbeleving, dankzij de vele velden, parken, fiets- en wandelpaden in de buurt. Op een tiental minuten ben je in Mortsel en op een halfuurtje sta je in A’pen centrum.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 899.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.261
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1935
Grond oppervlakte
1378 m2
Bewoonbare oppervlakte
244 m2
Referentie
-L6HULW2V51J
Makelaar Code
12236
EPC Waarde
277 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20240319-0003170711-RES-2
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Info aangevraagd
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Info aangevraagd
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
09 Apr 2024
€899.000 / Immovasta
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com