Home Huis 6983 Hubermont
Hubermont 85
Kaart

Hubermont 85

6983 Hubermont Huis
100 m² wonen
1023 m² perceel
2 slaapkamers
€198.000

Ontdek dit charmante chalet gelegen in de vredige omgeving van Hubermont, dichtbij La Roche-en-Ardenne. Dit idyllische toevluchtsoord, genesteld in de natuurlijke pracht van de Ardennen, biedt alles wat nodig is voor een ontspannen verblijf.

Het chalet beschikt over twee knusse slaapkamers, een volledig uitgeruste badkamer en een gezellige woonruimte, waardoor het ideaal is voor gezinnen, koppels of vriendengroepen die op zoek zijn naar een serene plek om te ontspannen.

De keuken is uitgerust met alle benodigdheden om smakelijke maaltijden te bereiden. Deze kunnen worden genuttigd in de eetruimte of op het prachtige terras dat omringd is door groen.

Het chalet beschikt ook over een eigen garage en parkeerplaats, wat zorgt voor gemakkelijke toegang en opslag voor voertuigen en andere spullen tijdens je verblijf.

Dit unieke stukje Ardennen kan nu van jou zijn voor slechts 198.000 euro. Biedingen zijn welkom en geven je de kans om dit prachtige chalet te bemachtigen. Of je nu de nabijgelegen natuur wilt ontdekken, wil ontspannen in de tuin of wil genieten van de rust op het terras, dit chalet vormt de perfecte basis voor een onvergetelijk verblijf in de Ardennen.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Hubermont 85 - 6983 Hubermont - Welkom in dit prachtig gelegen chalet in de rustige omgeving van Hubermont 85, nabij La Roche-en-Ardenne. Dit charmante toevluchtsoord biedt alles wat je nodig hebt voor een ontspannen verblijf te midden van de natuurlijke schoonheid van de Ardennen.

Met twee comfortabele slaapkamers, een goed uitgeruste badkamer en een gezellige woonruimte, is dit chalet perfect voor gezinnen, stellen of vriendengroepen die op zoek zijn naar een rustige en sfeervolle plek om te ontspannen.

De keuken is voorzien van alle benodigdheden om heerlijke maaltijden te bereiden, die je vervolgens kunt genieten in de eetruimte of op het mooie terras, omringd door groen.

Een eigen garage en parkeerplaats zorgen voor gemakkelijke toegang en opslag voor voertuigen en andere benodigdheden tijdens je verblijf.

Dit alles is nu beschikbaar voor aankoop voor slechts 198.000 euro. Biedingen zijn welkom en bieden de mogelijkheid om dit prachtige stukje Ardennen voor jezelf te bemachtigen. Of je nu de nabijgelegen natuur wilt verkennen, ontspannen in de tuin of genieten van de rust op het terras, dit chalet biedt de ideale uitvalsbasis voor een onvergetelijk rustmoment in de Ardennen.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 198.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
1023 m2
Bewoonbare oppervlakte
100 m2
Referentie
56CTZRXQRAKR
Makelaar Code
3964
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
In aanvraag
Dagvaarding uitgebracht
In aanvraag
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
In aanvraag
Verkavelingsvergunning
In aanvraag
Bestemming
In aanvraag
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
17 Mar 2024
€198.000 / --
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com