Home Te Koop Huis 1654 Huizingen
A. Vaucampslaan 42



immo Kaart

A. Vaucampslaan 42, 1654 Huizingen

Huis Te Koop in Huizingen
Prijs op aanvraag Lening simuleren

A. Vaucampslaan 42 - 1654 Huizingen - Bent u op zoek naar een ruim magazijn in de buurt van Halle? Dan is dit pand aan de A. Vaucampslaan 42 in Huizingen de perfecte keuze voor uw bedrijf. Met het centrum van Halle op slechts 5 minuten afstand, geniet u van een strategische locatie voor uw logistieke activiteiten.
De bereikbaarheid van het pand is uitstekend, met directe toegang tot de E19 en N6. Bovendien bevindt zich op slechts 190 meter afstand een bushalte van De Lijn met verbindingen naar Halle en Buizingen, wat zorgt voor een gemakkelijke bereikbaarheid met het openbaar vervoer.
Een van de grote voordelen van dit pand zijn de laadkades. Met voldoende ruimte voor vrachtwagens om gemakkelijk te manoeuvreren, is laden en lossen een fluitje van een cent. Daarnaast is er ook een privatieve laad- en loszone voor nog meer gebruiksgemak.
Het magazijngedeelte heeft een vrije hoogte tussen 8 en 9 meter. Deze loods is ideaal voor het stockeren van producten. De stevige betonconstructie en egale gepolierde betonvloer zorgen voor een duurzame en professionele omgeving voor uw bedrijfsactiviteiten.
Dit pand biedt ook 1400 m² kantoorruimte, waardoor het een complete oplossing is voor uw bedrijf. Met in totaal 3100 m² magazijnruimte heeft u voldoende ruimte om aan uw bedrijfsbehoeften te voldoen.
Wacht niet langer! Dit ruime magazijn in Huizingen is te huur en biedt de perfecte locatie voor uw bedrijfsactiviteiten. Neem contact op met DGI om een bezichtiging te regelen en ontdek de vele mogelijkheden die dit pand te bieden heeft. Profiteer van de strategische ligging, bereikbaarheid en functionele kenmerken van dit pand om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Huis
Referentie
NBJYKS3QUCJP
Makelaar Code
5023-a-vaucampslaan-42-1654-hu
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com