Kaart

3040 Huldenberg Huis Te Koop
4 slaapkamers
€1.990.000
Lening simuleren

Nabij het centrum van Huldenberg, vindt men dit herenhuis uit 1907 met een tuin van meer dan 32 are. Men bereikt het via een oprit die uitkomt op een binnenplaats met 3 gerenoveerde eenheden die samen ongeveer ± 497 m² (volgens EPC). Het pand beschikt ook over een buitenzwembad dat zich nestelt in een gedeeltelijk beboste tuin, wat volledige privacy biedt.
Het hoofdhuis is verdeeld over 3 niveaus: de hal op de begane grond geeft uit op een dubbele woonkamer, een kantoor, een eetkamer, een halfopen volledig uitgeruste keuken en een wasruimte. De eerste verdieping heeft een ouderlijke slaapkamer met dressing en badkamer, evenals een tweede slaapkamer. De tweede verdieping, een ingerichte zolder, herbergt een loft met een slaapkamer en een badkamer. Het huis wordt aangevuld met diverse kelders, waaronder een wijnkelder. Het eerste bijgebouw herbergt een onafhankelijk appartement met een woonkamer, een keuken, een slaapkamer en een badkamer. Hier zijn ook twee garages en een poolhouse voor het buitenzwembad te vinden. Het tweede bijgebouw biedt twee zomerlounges en een technische ruimte voor het zwembad.
Andere kenmerken zijn onder andere verwarming op stookolie.
Huldenberg ligt in de heuvels van het prachtige Dijleland en in het hart van de Vlaams-Brabantse druivenstreek, een rustige en groene omgeving, vlakbij Leuven en Brussel.
Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met Véronique Mille op +32 (0) 477 27 72 50.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.990.000
Algemeen
Type
Huis
Referentie
WP1JNNW9P2YS
Makelaar Code
5590355
EPC Waarde
340 kWh/m2
EPC Label
D
Prijs Geschiedenis
07 Dec 2023
€1.990.000 / Sotheby's Bruxelles
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com