Home Te Koop Huis 3040 Huldenberg
Wolfshaegen 198
Kaart

Wolfshaegen 198

3040 Huldenberg Huis Te Koop
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Bezoek onze open huizendag op woensdag 3 april tussen 15:00 en 18:00 uur, waarbij er geen inschrijving vereist is. Ontdek twee halfopen, energie-efficiënte woningen in Neerijse, net buiten het stadscentrum. Elk huis ligt op loopafstand van de bakkerij, dicht bij voordelen zoals restaurants, een apotheek, een school, De Zoete Waters en natuurdomein De Doode Bemde.

Elke woning pronkt met een uitstekende locatie, voorzien van een aangelegde tuin op het zuiden en een volledige kelder, die ruimte biedt voor een auto. Beide huizen zijn uitgerust met de nieuwste energiezuinige voorzieningen, waaronder een warmtepomp, vloerverwarming en zonnepanelen, wat resulteert in een E-waarde onder E20. Deze huizen bieden voordelen zoals 50% korting op uw onroerende voorheffing voor de eerste 5 jaar, geen gebruik van fossiele brandstoffen en geen risico op waardevermindering van uw investering.

Daarnaast heeft u als koper volledige beslissingsbevoegdheid over de verdere indeling van het huis. Selecteer uw ideale keuken en badkamer en combineer deze met een vloer naar keuze. Er zijn ruime budgetten beschikbaar voor deze opties binnen de getoonde verkoopprijs.

Voor meer informatie, neem contact met ons op via nieuwbouw@living-stone.be, bel ons op 0491 90 99 90 of bezoek ons op de open huizendag op woensdag 3 april tussen 15:00 en 18:00 uur.

* * *

Wolfshaegen 198 - 3040 Huldenberg - Kom naar de opendeurdag van de 2 woningen op woensdag 3 april tussen 15u en 18u (geen inschrijving nodig).

Net buiten het centrum van Neerijse vinden we deze 2 halfopen BEN-woningen. Op wandelafstand van de bakker en vlakbij tal van faciliteiten zoals restaurants, een apotheek, een school, de Zoete Waters en natuurdomein de Doode Bemde.

Naast hun idyllische locatie, beschikken beide woningen over een aangelegde tuin met zuid-oriëntatie en werden ze volledig onderkelderd. In deze kelder is er telkens plaats voor 1 wagen. 

Op gebied van energiezuinigheid voldoen beide woningen aan alle hedendaagse normen en comfort. Zo wordt er gebruikgemaakt van een warmtepomp in combinatie met vloerverwarming en zonnepanelen. Dit alles garandeert een E-peil lager dan E20! De concrete voordelen zijn:

50% korting op uw onroerende voorheffing gedurende de eerste 5 jaar van ingebruikname;
Geen fossiele brandstoffen meer;
Geen risico op waardevermindering van uw aankoop/investering.

Voor de verdere afwerking van deze woningen heeft u als koper nog volledige inspraak. Kies zelf je droomkeuken en badkamer en combineer deze naar hartelust met een vloer naar keuze. Hiervoor zijn er ruime budgetten voorzien in de geafficheerde prijs. 

Graag meer info? Contacteer ons via nieuwbouw@living-stone.be , bel ons op 0491 90 99 90, of kom naar de opendeurdag op woensdag 3 april tussen 15u en 18u (geen inschrijving nodig)

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Huis
Referentie
92ZSB3DNI-56
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com