Home Te Koop Huis 3040 Huldenberg
Wolfshaegen 198A
Kaart

Wolfshaegen 198A

3040 Huldenberg Huis Te Koop
369 m² perceel
3 slaapkamers

Bezoek onze open dag op 3 april tussen 15.00 en 18.00 uur om twee prachtige halfopen BEN-woningen te ontdekken, gelegen in het rustige Neerijse, vlak buiten het centrum. Geen inschrijving nodig!

Deze woningen bevinden zich op loopafstand van de bakker en nabij allerlei faciliteiten zoals restaurants, een apotheek, een school, recreatiegebied De Zoete Waters en natuurdomein De Doode Bemde.

Beide huizen onderscheiden zich niet alleen door hun idyllische ligging, maar ook door hun mooie zuidelijk gerichte tuinen en volledige onderkeldering met plaats voor één auto.

Met betrekking tot energie-efficiëntie voldoen deze woningen aan alle moderne eisen en comfortnormen. Ze zijn uitgerust met een warmtepomp, vloerverwarming en zonnepanelen, die een E-peil garanderen dat lager is dan E20! Dit betekent dat je de eerste 5 jaar na ingebruikname kan genieten van 50% korting op je onroerende voorheffing, geen fossiele brandstoffen meer nodig hebt en er geen risico is op waardevermindering van je investering.

De luxueuze afwerking van de woningen wordt aangepast aan jouw persoonlijke smaak. Je kan je eigen droomkeuken en badkamer kiezen, evenals de vloerbedekking, allemaal binnen de ruime budgetten die in de prijs zijn inbegrepen.

Wil je meer weten? Neem dan contact op via nieuwbouw@living-stone.be, bel naar 0491 90 99 90 of kom naar onze open dag op 3 april tussen 15.00 en 18.00 uur.

* * *

Wolfshaegen 198A - 3040 Huldenberg - Kom naar de opendeurdag van de 2 woningen op woensdag 3 april tussen 15u en 18u (geen inschrijving nodig).

Net buiten het centrum van Neerijse vinden we deze 2 halfopen BEN-woningen. Op wandelafstand van de bakker en vlakbij tal van faciliteiten zoals restaurants, een apotheek, een school, de Zoete Waters en natuurdomein de Doode Bemde.

Naast hun idyllische locatie, beschikken beide woningen over een aangelegde tuin met zuid-oriëntatie en werden ze volledig onderkelderd. In deze kelder is er telkens plaats voor 1 wagen. 

Op gebied van energiezuinigheid voldoen beide woningen aan alle hedendaagse normen en comfort. Zo wordt er gebruikgemaakt van een warmtepomp in combinatie met vloerverwarming en zonnepanelen. Dit alles garandeert een E-peil lager dan E20! De concrete voordelen zijn:

50% korting op uw onroerende voorheffing gedurende de eerste 5 jaar van ingebruikname;
Geen fossiele brandstoffen meer;
Geen risico op waardevermindering van uw aankoop/investering.

Voor de verdere afwerking van deze woningen heeft u als koper nog volledige inspraak. Kies zelf je droomkeuken en badkamer en combineer deze naar hartelust met een vloer naar keuze. Hiervoor zijn er ruime budgetten voorzien in de geafficheerde prijs. 

Graag meer info? Contacteer ons via nieuwbouw@living-stone.be , bel ons op 0491 90 99 90, of kom naar de opendeurdag op woensdag 3 april tussen 15u en 18u (geen inschrijving nodig)

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 587.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
369 m2
Referentie
7R4SPEGKK3R5
Prijs Geschiedenis
22 Mar 2024
€587.000 / Livingstone
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com