Home Te Koop Huis 3040 Huldenberg
Wolfshaegen 198B
Kaart

Wolfshaegen 198B

3040 Huldenberg Huis Te Koop
348 m² perceel
3 slaapkamers

Bezoek onze opendeurdag op woensdag 3 april tussen 15u en 18u voor een kijkje in twee charmante, halfopen BEN-woningen gelegen net buiten het centrum van Neerijse. Geen inschrijving is nodig.

De woningen hebben een ideale, rustieke ligging op loopafstand van de lokale bakker en in de nabijheid van verschillende voorzieningen zoals restaurants, een apotheek, een school, het pittoreske recreatiegebied Zoete Waters en het prachtige natuurdomein De Doode Bemde.

Beide woningen genieten van een zuidgerichte, aangelegde tuin en zijn volledig onderkelderd, met ruimte voor een wagen in elke kelder. Ze komen tegemoet aan alle moderne normen qua energie-efficiëntie en comfort door het gebruik van een warmtepomp, vloerverwarming en zonnepanelen. Hierdoor genieten ze van een E-peil lager dan E20! Dit betekent aanzienlijke voordelen, waaronder een 50% korting op onroerende voorheffing gedurende de eerste 5 jaar van gebruik, geen afhankelijkheid van fossiele brandstoffen en geen risico op waardevermindering van uw investering.

U hebt als koper de volledige vrijheid om te kiezen voor de afwerking van de woningen. Of het nu gaat om een droomkeuken, badkamer of vloertype, er zijn ruime budgetten inbegrepen in de geadverteerde prijs.

Voor meer informatie kunt u ons contacteren via nieuwbouw@living-stone.be of telefonisch op 0491 90 99 90. U kunt ook direct langskomen op onze opendeurdag op woensdag 3 april tussen 15u en 18u.

* * *

Wolfshaegen 198B - 3040 Huldenberg - Kom naar de opendeurdag van de 2 woningen op woensdag 3 april tussen 15u en 18u (geen inschrijving nodig).

Net buiten het centrum van Neerijse vinden we deze 2 halfopen BEN-woningen. Op wandelafstand van de bakker en vlakbij tal van faciliteiten zoals restaurants, een apotheek, een school, de Zoete Waters en natuurdomein de Doode Bemde.

Naast hun idyllische locatie, beschikken beide woningen over een aangelegde tuin met zuid-oriëntatie en werden ze volledig onderkelderd. In deze kelder is er telkens plaats voor 1 wagen. 

Op gebied van energiezuinigheid voldoen beide woningen aan alle hedendaagse normen en comfort. Zo wordt er gebruikgemaakt van een warmtepomp in combinatie met vloerverwarming en zonnepanelen. Dit alles garandeert een E-peil lager dan E20! De concrete voordelen zijn:

50% korting op uw onroerende voorheffing gedurende de eerste 5 jaar van ingebruikname;
Geen fossiele brandstoffen meer;
Geen risico op waardevermindering van uw aankoop/investering.

Voor de verdere afwerking van deze woningen heeft u als koper nog volledige inspraak. Kies zelf je droomkeuken en badkamer en combineer deze naar hartelust met een vloer naar keuze. Hiervoor zijn er ruime budgetten voorzien in de geafficheerde prijs. 

Graag meer info? Contacteer ons via nieuwbouw@living-stone.be , bel ons op 0491 90 99 90, of kom naar de opendeurdag op woensdag 3 april tussen 15u en 18u (geen inschrijving nodig)

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 584.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
348 m2
Referentie
WFPRDWOZLPXG
Prijs Geschiedenis
22 Mar 2024
€584.000 / Livingstone
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com