Home Huis 3040 Huldenberg
R. Borremansstraat 24
Kaart

R. Borremansstraat 24

3040 Huldenberg Huis
1.048 m² perceel
€674.000

Maak snel gebruik van de 6% BTW regel bij aankoop van deze moderne, halfopen nieuwbouwwoning. Deze Bijna-Energie-Neutrale (BEN) woning is gelegen op een perceel van 1048m² en biedt een royale netto bewoonbare oppervlakte van ongeveer 178m² verdeeld over drie verdiepingen. De woning is voorzien van alle comfort en heeft een hoogwaardige afwerking.

Op het gelijkvloers, ter hoogte van de straat, beschikt u over een inkomhal met toilet, een ruime slaapkamer uitgerust met een dressing en badkamer, en tevens een garage. De eerste verdieping omvat een nachthal die leidt naar drie ruime slaapkamers, een extra badkamer en een apart toilet.

Het tuinniveau, ook wel de -1 genoemd, is smaakvol ingericht met een open leefruimte. Hier vindt u de keuken, eethoek en zithoek. Een groot schuifraam verbindt deze ruimte met een uitnodigend terras en een prachtige tuin, waardoor binnen en buiten naadloos in elkaar overvloeien.

Voor meer details kunt u het lastenboek en de plannen raadplegen op www.afimo.immo. Voor bijkomende informatie of een afspraak, neem contact op via 0468/007.873 of mail naar anja@afimo.be.

* * *

R. Borremansstraat 24 - 3040 Huldenberg - Geniet nog snel van de 6% BTW regel op deze moderne nieuwbouw halfopen BEN woning op een terrein van 1048m²! De netto bewoonbare oppervlakte van +/- 178m² verdeeld over 3 verdiepingen biedt alle mogelijke comfort met een hoogwaardige afwerking. Op het gelijkvloers (straatniveau) vindt u de inkomhal met toilet, een zeer ruime slaapkamer met dressing, badkamer en de garage. Op de verdieping leidt de nachthal naar 3 ruime slaapkamers, badkamer en apart toilet. De -1 (tuinniveau) is ingericht met een open leefruimte met keuken, eethoek en zithoek. Het grote schuifraam geeft toegang tot een groot terras en mooie tuin. Lastenboek en plannen beschikbaar via www.afimo.immo. Bel 0468/007.873 of mail anja@afimo.be voor meer info. 

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 674.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2024
Grond oppervlakte
1.048 m2
Referentie
JJ6RAG2VKGWY
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Bouw vergund
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Ja
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
11 Apr 2024
€674.000 / Afimo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com