Home Te Koop Huis 3040 Huldenberg
Zesdagmaalstraat 6
Kaart

Zesdagmaalstraat 6

3040 Huldenberg Huis Te Koop
200 m² wonen
472 m² perceel
4 slaapkamers

Ontdek deze instapklare en recent vernieuwde halfopen woning in het charmante Huldenberg. Met een bewoonbare oppervlakte van ongeveer 200 m2, vier slaapkamers, een bureau en een EPC van 261 kWh/m2, biedt deze woning alle comfort die je nodig hebt.

Bij binnenkomst word je verwelkomd door een inkomhal met vestiaireruimte en toilet. De lichtrijke woonkamer bestaat uit een zithoek, eetkamer en een open, volledig geïnstalleerde keuken. Vanuit de leefruimte heb je toegang tot de tuin, compleet met een recent tuinhuis en carport voor twee auto's.

Op de eerste verdieping vind je twee ruime slaapkamers en een badkamer uitgerust met dubbele lavabo, inloopdouche en toilet. De zolder biedt nog twee extra slaapkamers en een bureau dat eventueel als extra slaapkamer kan dienen. De woning beschikt ook over een ruime kelder van 50m2 met cv-ruimte en aansluitingen voor wasmachine en droogkast.

Ben je geïnteresseerd in deze smaakvol gerenoveerde woning op een toplocatie? Neem dan contact met ons op via 016 56 56 14 of stuur een e-mail naar info@immogve.be.

* * *

Zesdagmaalstraat 6 - 3040 Huldenberg - Instapklare, vernieuwde woning (half-open bebouwing) met vier slaapkamers, bureau en een bewoonbare oppervlakte van +/- 200 m2 gelegen in de mooie gemeente Huldenberg op een terrein van 4 are 72 ca. EPC: 261 kWh/m2.

Indeling woning: inkomhal met vestiaire ruimte en toilet, mooie lichtrijke woonkamer bestaande uit een zithoek, een eetkamer en een open, geïnstalleerde keuken. Vanuit de leefruimte is er toegang tot de tuin met recent tuinhuis en carport voor twee auto's. Op de eerste verdieping zijn er twee mooie slaapkamers en een badkamer met een dubbele lavabo, inloopdouche en toilet. De zolder omvat nog twee slaapkamers en een bureau of eventueel nog als extra slaapkamer. Tot slot is er nog een ruime kelder van 50m2 met cv-ruimte en een aansluiting voor wasmachine en droogkast.

Kortom, ben je op zoek naar een smaakvol gerenoveerde woning op een toplocatie in Huldenberg? 

Contacteer ons dan op 016 56 56 14 of mail naar info@immogve.be.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 518.000
Kadastraal Inkomen
€ 585
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
472 m2
Bewoonbare oppervlakte
200 m2
Referentie
TQJ97AUG9LOV
Makelaar Code
5926958
EPC Waarde
261 kWh/m2
EPC Label
C
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
nee
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
11 Apr 2024
€518.000 / GVE Immobiliën
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com