Kaart

Bergstraat 13

3040 Huldenberg Huis Te Koop
81 m² wonen
983 m² perceel

Verlangt u naar een ontsnapping uit de drukte en wilt u genieten van rust en natuur met vrienden en familie? Ontdek dan dit charmante buitenverblijf op bijna 10 are. Dit houten juweeltje is door de jaren heen goed onderhouden en hoeft niet direct gerenoveerd te worden. De ligging is ideaal, rustig en groen, maar toch dichtbij winkels, belangrijke wegen en openbaar vervoer.

Het chalet biedt 81m² wooncomfort, inclusief een inkomhal, een lichte open woonkamer met houtkachel die toegang geeft tot het prachtige terras, en een geïnstalleerde open keuken (2018) met ontbijthoek. Via de nachthal bereikt u de twee slaapkamers en badkamer. Bekijk alle details in onze virtuele tour via deze link: http://vt8.eu/Immpuls_Ber13/

Het dak is vernieuwd in 2018 en er is geen asbest aanwezig in de woning (behalve het dak van de houtopslag). Als u geen zin heeft om de barbecue aan te steken, kunt u op loopafstand een hapje eten. Geniet van een maaltijd buiten op het ruime terras.

Is dit een bezoek waard? Neem contact met ons op via immpuls@era.be of bel ons op 02/688.06.68.

* * *

Bergstraat 13 - 3040 Huldenberg - Droomt u er van om tussendoor de drukte te ontlopen? En te genieten met vrienden en familie van rust en natuur? Kom dan snel dit charmevol buitenverblijf op bijna 10 are ontdekken! Dit pareltje is opgetrokken uit hout, werd heel goed onderhouden door de jaren en is bovendien niet onmiddellijk onderworpen aan de renovatieplicht. Laat u verleiden door de zalige ligging, niet ver van winkels, invalswegen en openbaar vervoer, doch heel rustig in het groen.
Het chalet biedt 81m² wooncomfort en omvat een inkomhal, een open, heel lichte woonkamer met houtkachel, die toegang biedt tot het prachtige terras. Verder is er een geinstalleerde, open keuken (2018) met ontbijthoek.
Via de nachthal bereik je de 2 slpk en badkamer. U kan alle details terugvinden in onze Virtual Tour via deze link : http://vt8.eu/Immpuls_Ber13/
Het dak werd vernieuwd (2018), er is geen asbest aanwezig in het goed (met uitzondering van het dak van de houtberging). Een hapje eten kan op loopafstand, moest je geen zin hebben om de bbq aa n te steken en te genieten van een buitenmaaltijd op het ruime terras.
Een bezoek waard? Neem contact met ons op via immpuls@era.be of op het nr 02/688.06.68

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 219.000
Kadastraal Inkomen
€ 411
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1963
Grond oppervlakte
983 m2
Bewoonbare oppervlakte
81 m2
Referentie
EWVIPO7K-LPT
EPC Certificaat
20230710-0002940736-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Gebied voor verblijfrecreatie
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
17 Apr 2024
€219.000 / ERA Immpuls
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com