Home Huis 3040 Huldenberg
Jan Van der Vorstlaan 43
Kaart

Jan Van der Vorstlaan 43

3040 Huldenberg Huis
267 m² wonen
538 m² perceel
€479.000

Ontdek deze charmante, authentieke landelijke woning gelegen in een rustige straat dichtbij de gewestweg. De woning biedt veel ruimte en gezelligheid, en heeft enorm veel potentieel. Een van de hoogtepunten van dit huis is de dubbele garage. Bekijk onze virtuele tour en ontdek alle details en plattegronden via de volgende link: http://vt8.eu/Immpuls_Jan43/

De woning bestaat uit een ruime inkomhal met toilet en trap naar de eerste verdieping op het gelijkvloers. Daarnaast is er een gezellige woonkamer met open haard en toegang tot het terras, een ingerichte keuken met ontbijthoek, een bijkeuken en extra bergruimte. Buiten vind je een leuke tuin, dubbele garage, parkeerplaats en tuinberging.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers, een badkamer en een apart toilet. Via een vaste trap bereik je de tweede verdieping waar nog twee extra slaapkamers zijn.

De omgeving van de woning is erg groen en rustig, vlakbij het Margijsbos en de velden. Er is een fietspad naar Hoeilaart en het openbaar vervoer naar Leuven, Brussel en Waver is gemakkelijk bereikbaar.

Let op: de woning valt onder de renovatieplicht. Voor meer informatie hierover en over het EPC kunt u contact met ons opnemen. Wilt u een bezoek aanvragen? Dat kan via immpuls@era.be of via 02/688.06.68.

* * *

Jan Van der Vorstlaan 43 - 3040 Huldenberg - Mooie, authentieke en landelijke woning in een rustige straat, nabij de gewestweg. Deze topper zal u charmeren omwille van de ruimte, gezelligheid en het potentieel. De dubbele garage is een absoluut pluspunt. Check zeker onze virtual Tour en ontdek alle details en platte gronden via deze link : Check zeker onze virtual Tour en ontdek alle details en platte gronden via deze link :
http://vt8.eu/Immpuls_Jan43/

Beschrijving van de woning:
gelijkvloers: ruime inkomhal met toilet en trap 1ste vrdp. Een gezellige leefruimte/living met open haard (50m²) en toegang tot het terras. Een geinstall. keuken met ontbijthoek, een bijkeuken en extra berging. Leuk tuintje, dubbele garage, parkeerplaats en tuinberging.
Op het 1ste verdiep vinden we 3 ruime slaapkamers, een badkamer
en apart toilet. Via een vaste trap bereiken we het 2de vrdp met 2 extra slpk.
De ligging:
heel groen, rustig, nabij het Margijsbos en de velden. Fietspad tot Hoeilaart en heel toegankelijk. Openbaar vervoer Leuven, Brussel, Waver.
De woning valt onder de renovatieplicht, alle details daarover kan u bij ons bekomen en in het EPC. Wenst u een bezoek aan te vragen? Dat kan via immpuls@era.be of via 02/688.06.68.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 479.000
Kadastraal Inkomen
€ 981
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
538 m2
Bewoonbare oppervlakte
267 m2
Referentie
53-P9ZOYP6EE
EPC Waarde
460 kWh/m2
EPC Label
E
EPC Certificaat
20211122-0002496108-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Woning gebouwd voor 1962
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
17 Apr 2024
€479.000 / ERA Immpuls
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com