Home Te Koop Huis 2235 Hulshout
Seysheistraat 42
Kaart

Seysheistraat 42

2235 Hulshout Huis Te Koop
649 m² perceel
5 slaapkamers

In een rustig doodlopend straatje in Hulshout staat deze energiezuinige architectenwoning met 5 slaapkamers en tuin. De woning onderscheidt zich door een uniek ontwerp, robuuste constructie en het gebruik van duurzame, kwalitatieve materialen. De ligging is ideaal: rustig maar toch dichtbij winkels, horeca, scholen en openbaar vervoer.

Bij binnenkomst in de hal vind je een apart gastentoilet. De woonkamer met kachel biedt ruimte voor een zithoek en eethoek, en dankzij de grote ramen is er veel lichtinval. De open keuken is stijlvol geïntegreerd en uitgerust met de belangrijkste apparaten. De ruime veranda is een extra leefruimte met een pelletkachel, eethoek en mezzanine. Vanuit hier heb je toegang tot de fraai aangelegde tuin met patio, waar je in alle rust en privacy kunt genieten van het mooie weer.

Op de begane grond bevinden zich twee slaapkamers en een badkamer met wastafel en douche. De voorste slaapkamer wordt momenteel gebruikt als kantoorruimte, ideaal voor een zelfstandige activiteit. Op de eerste verdieping zijn nog drie slaapkamers, een apart toilet, een extra opbergruimte en een badkamer met wastafel en ligbad.

De woning beschikt over een verwarmde en geïsoleerde kelder, wat zorgt voor veel praktische opslagruimte. Daarnaast is de woning uitgerust met zonnepanelen en een zonneboiler, wat bijdraagt aan de energiezuinigheid van de woning. Met een EPC van slechts 179 (label B) is dit een zeer energiezuinige woning. In 2021 is het huis volledig opnieuw geschilderd.

Ben je op zoek naar een ruime, energiezuinige woning met 5 slaapkamers in Hulshout? Dan is dit een uitstekende kans. Neem voor meer informatie contact op via 0473/38.29.40 of bezoek www.boonstravastgoed.be.

Kenmerken:
- 5 slaapkamers
- Rustige ligging
- EPC = 179 (label B)

* * *

Seysheistraat 42 - 2235 Hulshout - Deze energiezuinige architectenwoning (EPC = 179) met 5 slaapkamers en tuin bevindt zich in een doodlopend straatje te Hulshout. Deze woning is uitzonderlijk te noemen door de combinatie van een uniek ontwerp, oersterke constructie en het gebruik van duurzame en kwaliteitsvolle materialen. U geniet hier verder van een rustige ligging toch vlakbij winkels, eet-en drankgelegenheden, scholen en het openbaar vervoer.

We betreden de woning via de inkomhal met apart gastentoilet. De leefruimte met kachel kunt u inrichten met een gezellige zithoek en een aparte eetplaats. Dankzij de grote raampartijen geniet u hier van enorm veel lichtinval. De open keuken is mooi geïntegreerd in het geheel en is voorzien van de voornaamste toestellen. De royale veranda werd voorzien van een extra leefruimte met pelletkachel, eetplaats en mezzanine. Van hieruit kan u de mooi aangelegde tuin met patio bereiken, waar u steeds in alle rust en privacy kan genieten van het mooie weer. Het gelijkvloers omvat nog twee slaapkamers en een eerste badkamer uitgerust met lavabo en douche. De slaapkamer vooraan is momenteel ingericht als bureau en biedt mogelijkheid voor een zelfstandige activiteit. De nachthal op de eerste verdieping geeft ons toegang tot drie slaapkamers, een apart toilet, een extra berging en de badkamer, uitgerust met lavabo en ligbad. De woning is verder volledig voorzien van een verwarmde en geïsoleerde kelder, waardoor u nog over zeer veel praktische opbergruimte beschikt. Tenslotte is de woning voorzien van zonnepanelen met groenestroomcertificaten én zonneboiler. EPC bedraagt slechts 179 (label B). De woning werd in 2021 nog volledig geschilderd.

Dit is een uitstekende opportuniteit als u op zoek bent naar een ruime en energiezuinige woning met 5 slaapkamers te Hulshout. Contacteer ons voor meer informatie op 0473/38.29.40 of neem een kijkje op www.boonstravastgoed.be.

Bijzonderheden:
- 5 slaapkamers
- Rustige ligging
- EPC = 179 (label B)

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 485.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1997
Grond oppervlakte
649 m2
Referentie
UGD0NZT1DZ9J
Makelaar Code
143335
EPC Waarde
179 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20230906-0002982209-RES-2
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet van toepassing
Prijs Geschiedenis
11 Mar 2024
€485.000 / Boonstra Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com