Home Te Koop Huis 8531 Hulste
Brugsestraat 26
Kaart

Brugsestraat 26

8531 Hulste Huis Te Koop
344 m² wonen
370 m² perceel

Deze volledig gerenoveerde woning, met ruimte voor een praktijk, is uitermate energiezuinig. In 2019 werd de woning opgeknapt waarbij aandacht werd besteed aan alle aspecten waaronder elektriciteit, sanitair, verwarming en schrijnwerk. Alle ruimten zijn afgewerkt met hoogwaardige materialen.

De woning biedt diverse mogelijkheden, zoals een thuiskantoor, individuele of groepspraktijk in diverse sectoren zoals medisch, schoonheidszorg, wellness/massage, kinderopvang en meer. Het is dus perfect voor wie werk en privé wil combineren.

Het woondeel van het pand beschikt over een ruime woonkamer met gashaard en een moderne keuken uitgerust met kwalitatieve apparatuur. Daarnaast is er een berging/wasruimte, vijf ruime slaapkamers, een grote badkamer met ligbad en douche, twee toiletten, een technische ruimte/berging, een droge kelder en een grote zolder. Vanuit de keuken heeft u zicht op de binnenplaats die grenst aan een dubbele garage met automatische sectionale poort en uitkomt op een achterliggende straat, ideaal voor gemakkelijk boodschappen laden.

Pluspunten van deze woning zijn onder andere de volledige renovatie in 2019, multifunctionaliteit, energiezuinigheid (label B) en centrale ligging.

Mis deze unieke kans niet om vanuit een stijlvol gerenoveerd huis te werken en te wonen. Neem contact met ons op voor een bezichtiging en ontdek alle mogelijkheden die deze woning te bieden heeft.

* * *

Brugsestraat 26 - 8531 Hulste - Deze energiezuinige woning met praktijkruimte werd in 2019 grondig gerenoveerd, waarbij elk aspect van de woning met zorg is aangepakt. De elektriciteit, het sanitair, de verwarming en het schrijnwerk zijn volledig vernieuwd, en alle ruimtes zijn met hoogwaardige materialen afgewerkt.
Deze eigendom biedt een tal van mogelijkheden voor o.a. een thuiskantoor, individuele praktijk of groepspraktijk in diverse branches, waaronder de medische sector, schoonheidszorg, wellness/massage, kinderopvang en meer. Ideaal dus voor mensen die wonen en werken willen combineren.
Verder beschikt het woongedeelte over een ruime woonkamer met sfeervolle gashaard. Een modern ingerichte keuken met kwalitatieve toestellen. Daarnaast vindt u de berging/wasplaats. Vanuit de keuken heeft u zicht op de binnentuin, die paalt aan de dubbele garage met een automatische sectionale poort. De garage geeft uit op een achterliggende straat, zodat boodschappen heel handig tot in huis geraken. Op de bovenverdieping heeft u maar liefst 5 volwaardige slaapkamers, een ruime moderne badkamer voorzien van zowel ligbad als douche, een technische ruimte/berging en 2 toiletten (1 toilet in de badkamer en 1 apart toilet). Bovendien is er nog een droge kelder en grote zolder aanwezig.
PLUSPUNTEN:
+ Alles werd vernieuwd in 2019
+ Multifunctionele eigendom (wonen/werken/hobbyruimte)
+ Uiterst energiezuinig (label B)
+ Centraal gelegen
Dit is een unieke kans om te genieten van comfortabel wonen en werken in een stijlvol gerenoveerde woning. Neem contact met ons op voor een bezichtiging en ontdek alle mogelijkheden die deze eigendom te bieden heeft.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 430.000
Kadastraal Inkomen
€ 740
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
370 m2
Bewoonbare oppervlakte
344 m2
Referentie
E6QASXPDIK8I
EPC Waarde
123 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Woning gebouwd voor 1962
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
11 Jan 2024
€430.000 / ERA Becue
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com