Home Huis 8480 Ichtegem
Zuidstraat 79
Kaart

Zuidstraat 79

8480 Ichtegem Huis
220 m² wonen
311 m² perceel
4 slaapkamers
€379.000

Ontdek deze prachtige Bijna Energie Neutrale (BEN) woning. Deze hoogwaardig gebouwde constructie, gesitueerd op een perceel van 311m², heeft een opmerkelijk laag energieverbruik, bewezen door een E-peil van slechts 6.

Perfect gelegen met vlotte toegang tot scholen, winkels en bushaltes, staat deze woning op een ideale locatie. Met haar royale bewoonbare oppervlakte van 280m², verdeeld over drie bouwlagen, biedt deze woning genoeg ruimte voor grotere gezinnen of voor wie graag ruim woont.

Via de gastvriendelijke inkomhal – met gastentoilet – stap je binnen in de riante, lichtovergoten woonkamer, verlicht door twee lichtkoepels. Aanpalend vind je de volledig geïnstalleerde keuken waaraan de berging grenst. Vanuit de woonkamer heb je een heerlijk zicht op de mooi aangelegde tuin, met achteraan een sfeervolle loungeplek.

Twee ruime slaapkamers en een badkamer met inloopdouche, lavabomeubel en bad tref je aan op de eerste verdieping. Hier bevindt zich ook een tweede toilet en een extra bergruimte voor wasmachine en droogkast. De tweede verdieping omvat twee volwaardige slaapkamers en nog een badkamer met lavabomeubel en inloopdouche, naast een apart toilet en techniekenkamer met ventilatiesysteem en condensatieketel. Extra opbergruimte vind je op de zolder.

Extra voordelen zijn onder andere een carport voor het huis, een regenwaterton van 10.000 liter, 18 zonnepanelen, een thuisbatterij, de conformiteit van de elektriciteit en de mogelijkheid tot verkoop onder registratierechten aan 3%.

Neem contact op voor een bezoek of voor meer informatie. Kijk voor extra details op onze website: www.vastgoedsinnaeve.be.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Zuidstraat 79 - 8480 Ichtegem - Deze prachtige BEN-woning (Bijna Energie Neutraal) is gelegen op een perceel van 311m². Het is een voorbeeld van hoogwaardige constructie, met een E-peil van slechts 6, wat getuigt van een opmerkelijk laag energieverbruik.

Met gemakkelijke toegang tot belangrijke voorzieningen, zoals scholen, winkels en bushaltes, is deze woning gelegen op een ideale locatie.

De woning geniet van een bewoonbaar vloeroppervlak van 280m² en beschikt over genoeg ruimte voor grote gezinnen of wie ruimte voorop plaatst. Het bestaat uit 3 bouwlagen.

Binnenkomen doe je via de inkomhal, voorzien van gastentoilet en onmiddellijke toegang tot de riante, lichtrijke woonkamer. Door middel van twee lichtkoepels geniet je constant van natuurlijk licht. Aangrenzend is de geïnstalleerde keuken, met toegang tot de berging. Via de woonkamer geniet u van het uitzicht op de aangelegde tuin. Achteraan de tuin is er een loungeruimte voorzien, waar het heerlijk vertoeven is.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers en een eerste badkamer ... voorzien van inloopdouche, lavabomeubel en bad. Daarnaast is er een tweede toilet en een extra bergruimte voorzien voor wasmachine en droogkast.

Op de tweede verdieping kan u twee volwaardige slaapkamers terugvinden en de tweede badkamer voorzien van lavabomeubel en inloopdouche. Ook op de tweede verdieping is er een apart toilet. De techniekenkamer voorzien van ventilatiesysteem en condensatieketel bevinden zich op de tweede verdieping.

Daarnaast is er nog een zolder, geschikt als bergruimte.

Extra troeven?
- Voor de woning is er een carport
- Regenwater van 10.000 liter
- 18 zonnepanelen
- thuisbatterij
- BEN-woning
- Verzorgde tuin waar het heerlijk vertoeven is.
- Elektriciteit is conform
- 4 slaapkamers
- verkoop onder registratierechten, dus 3% mogelijk

Wenst u een bezoek? Of meer informatie? Contacteer ons en plan uw bezoek in. U kan meer informatie terugvinden via onze website: www.vastgoedsinnaeve.be Lees meer Verberg

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 379.000
Kadastraal Inkomen
€ 825
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2021
Grond oppervlakte
311 m2
Bewoonbare oppervlakte
220 m2
Referentie
GS667LI3LG7B
Makelaar Code
6765535
EPC Certificaat
35006-G-OMV_2019023182/EP07361/A001/D01/SD001
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
25 Mar 2024
€379.000 / Vastgoed Sinnaeve
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com