Home Te Koop Huis 8480 Ichtegem
Nieuwstraat 12
Kaart

Nieuwstraat 12

8480 Ichtegem Huis Te Koop
500 m² perceel
3 slaapkamers

Plan je bezoek op zaterdag 27 april voor deze kant-en-klare woning aan de Nieuwstraat 12, 8480 Eernegem. Deze woning is perfect gelegen in een rustige straat met eenrichtingsverkeer midden in het centrum van Eernegem. Alle benodigde faciliteiten zoals bakkers, lokale winkels, de markt en openbaar vervoer zijn op loopafstand.

Geniet extra van de rust met de lichte woonkamer, uitgerust met een gezellige houtkachel en open keuken aan de achterzijde van de woning, met uitzicht op de zonnige tuin. De tuin heeft ook een handige tuinberging. Op de begane grond bevinden zich een entree met apart toilet, een badkamer met ligbad, dubbele wastafel en toilet, een handige opbergruimte en een kelder.

De bovenverdieping beschikt over drie ruime slaapkamers, een kleedruimte en extra opslagruimte. De woning is direct bewoonbaar en kan naar eigen inzicht verder worden afgewerkt, zonder verplichting tot renovatie. Aan de voorkant van het huis is een privé-oprit met ruimte voor drie auto's. EPC: 370 kWh/m² (Gvg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv) Ref. OU23263.

* * *

Nieuwstraat 12 - 8480 Ichtegem - Kijkdag op zaterdag 27 april - op afspraak! Nieuwstraat 12, 8480 Eernegem.
Plan snel uw afspraak in voor deze instapklare woning! Deze eigendom is gelegen in een rustige straat (eenrichtingsverkeer) in het centrum van Eernegem met alle nodige voorzieningen op wandelafstand zoals verschillende bakkers, lokale handelaars, de Markt, openbaar vervoer, ... . Daarnaast kan je hier extra van de rust genieten aangezien de lichtrijke leefruimte met gezellige houtkachel en open keuken achteraan gelegen zijn, met zicht op de zonnige tuin, die tevens voorzien is van een praktische tuinberging. Daarnaast beschikt het gelijkvloers over een inkom met apart toilet, badkamer met ligbad, dubbele lavabomeubel en wc, handige berging en kelder. Op de verdieping vinden we 3 ruime slaapkamers, een dressing en extra bergruimte. De woning is instapklaar en kan eventueel op eigen tempo verder afgewerkt worden, aangezien er geen renovatieverplichting geldt! Vooraan is er een private oprit met plaats voor 3 wagens. EPC: 370 kWh/m² (Gvg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv) Ref. OU23263

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 275.000
Kadastraal Inkomen
€ 535
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1964
Grond oppervlakte
500 m2
Referentie
52QO5C246FP4
Makelaar Code
OU23263
EPC Waarde
370 kWh/m2
EPC Label
D
EPC Certificaat
20230311-0002834919-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Geen afgebakende zones
Prijs Geschiedenis
15 Apr 2024
€275.000 / Residentie Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com