Home Te Koop Huis 8480 Ichtegem
Processiestraat 10
Kaart

Processiestraat 10

8480 Ichtegem Huis Te Koop
183 m² wonen
154 m² perceel
4 slaapkamers

Deze moderne nieuwbouwwoning uit 2014 ligt vlakbij het centrum van Eernegem en dichtbij de Zedelgemsesteenweg. Het is een combinatie van hedendaagse architectuur en een gevoel van ruimte.

Bij binnenkomst word je verwelkomd door een grote hal met een gastentoilet. Via de hal kom je in de ruime woonkamer met uitzicht op het zonneterras. De open keuken, voorzien van alle luxe apparatuur, grenst aan de woonkamer. Op de begane grond bevindt zich ook een grote inpandige garage die zowel opbergruimte als een plek voor de wasmachine biedt.

Op de eerste verdieping vind je een tweede toilet, vier volwaardige slaapkamers en een badkamer met een wastafelmeubel en inloopdouche. Er is ook een tweede zonneterras dat recentelijk is aangelegd.

Enkele voordelen van deze woning zijn de ruime inpandige garage, het feit dat het een recente nieuwbouw is, de vier slaapkamers, de toplocatie, de energiezuinigheid en het dubbele zonneterras. Bovendien is de woning direct beschikbaar na de verkoopakte.

Wil je deze geweldige woning bezichtigen? Neem dan contact op via chiara@vastgoedsinnaeve.be of bel naar 0492 58 65 55 om een afspraak te maken.

* * *

Processiestraat 10 - 8480 Ichtegem - Deze recente nieuwbouwwoning met bouwjaar 2014 is gelegen op een boogscheut van het centrum van Eernegem. Tevens is deze woning gelegen dichtbij de Zedelgemsesteenweg.

De ideale mix van bestaand nieuwbouw en ruimtegevoel.

Indeling van de woning:
Binnenkomen doet u via de ruime inkomhal met gastentoilet. De hal biedt u toegang tot de ruime woonkamer met zicht op het zonneterras. Aansluitend ligt de open keuken voorzien van alle nodige toestellen en luxe. Op het gelijkvloers ligt de ruime inpandige garage die tevens opslagruimte en plaats voor de wasmachine voorziet.
Op de eerste verdieping hebt u een tweede toilet, vier volwaardige slaapkamers, een badkamer voorzien van lavabomeubel en inloopdouche en een tweede zonneterras die tevens net aangelegd is.

Troeven:
- Ruime inpandige garage
- Recente nieuwbouwwoning
- Vier slaapkamers
- Top ligging
- Energiezuinig
- Dubbel zonneterras
- Vrij bij akte

Wenst u deze topper te bezichtigen? Neem contact op via chiara@vastgoedsinnaeve.be of 0492 58 65 55 en plan uw ... bezoek in. Lees meer Verberg

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 315.000
Kadastraal Inkomen
€ 721
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2014
Grond oppervlakte
154 m2
Bewoonbare oppervlakte
183 m2
Referentie
NJTG7NR3ZP1O
Makelaar Code
2614
EPC Certificaat
20211125-0002499128-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
17 Apr 2024
€315.000 / Vastgoed Sinnaeve
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com