Kaart

8900 Ieper Huis Te Koop
340 m² wonen
171 m² perceel
5 slaapkamers

Laat je betoveren door deze schitterende herenwoning gelegen vlak bij de Grote Markt in Ieper. Deze woning ademt de charme en het stadsleven uit van de vroege 20ste eeuw en biedt met een woonoppervlak van maar liefst 340 m² een enorme hoeveelheid aan ruimte.

Ooit bekend als viswinkel, heeft deze woning haar karakteristieke ambiance behouden. Daarnaast is deze ook uitermate geschikt als kangoeroewoning.

Het gelijkvloerse gedeelte van de woning bestaat uit de voormalige handelsruimte, gevolgd door de eerste woonkamer, een aangrenzende keuken en een prachtige stadstuin inclusief bergruimte. Deze buitenruimte is ook toegankelijk via een zijpad te voet of per fiets.

Op de eerste verdieping bevindt zich een tweede, grotere woonkamer (65 m²) met ook weer een aansluitende keuken en badkamer.

De tweede verdieping omvat drie slaapkamers, welke indien gewenst omgevormd kunnen worden tot één grote kamer. De zolder biedt bovendien de mogelijkheid om er twee extra slaapkamers te maken.

Deze woning is een ware droom voor iedereen die houdt van ruime, charmante en authentieke panden. Pluspunt is het recent vernieuwde dak.

Ben je geïnteresseerd in deze unieke woning in Ieper? Neem dan snel contact met ons op voor een bezichtiging!

EPC: 289,00 kWh/m² UC: 2821121
REF: CV/23043/K

* * *

Deze prachtige burgerwoning vlakbij de Grote Markt in Ieper weerspiegelt perfect het stadsleven uit de vroege jaren 1900. Met een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 340 m² biedt deze woning een zee aan ruimte.

De woning stond eerder bekend als viswinkel en heeft nog steeds haar authentieke charme weten te behouden. De woning is eveneens geschikt als kangoeroewoning. 

De indeling van het gelijkvloers gaat als volgt: de voormalige handelsruimte, een eerste woonkamer met aansluitend de keuken en achterliggende stadstuin met berging. De buitenruimte is eveneens via een zijweg te voet of met de fiets bereikbaar.

Op de eerste verdieping een tweede, grotere (65 m²) woonkamer met aansluitend ook een tweede keuken en badkamer. 

De tweede verdieping telt drie slaapkamers. Indien gewenst, kan men hier eenvoudig één ruimte van maken. De zolderverdieping voorziet in de mogelijkheid om er twee extra slaapkamers van te maken. 

Deze woning is een droom voor liefhebbers van ruimte, charme en authenticiteit. Als extra troef werd het dak recent vernieuwd.

Heb je interesse in dit pareltje in Ieper? Contacteer ons snel voor een afspraak!

EPC: 289,00 kWh/m² UC: 2821121
REF: CV/23043/K

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 295.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.048
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1919
Grond oppervlakte
171 m2
Bewoonbare oppervlakte
340 m2
Referentie
9-CYQSM6942G
Makelaar Code
CV/23043/KC
EPC Waarde
289 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20230226-0002821121-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
20 Mar 2024
€295.000 / Resida
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com