Home Te Koop Huis 8900 Ieper
Sint-Jansstraat 10
Kaart

Sint-Jansstraat 10

8900 Ieper Huis Te Koop
90 m² wonen
37 m² perceel

Te koop: prachtig gerenoveerde hoekwoning in het hart van Ieper! Deze woning is perfect gelegen op een steenworp afstand van de Grote Markt, en op korte wandelafstand van het station, winkels en bushaltes waardoor je kan genieten van het bruisende stadsleven.

De gelijkvloerse verdieping biedt een ruime, lichtrijke woonkamer met een uitgeruste open keuken, die onder andere voorzien is van een vaatwasser, oven, enkelvoudige spoelbak, koelkast met vriesvak en een handige berging. Daarnaast is er ook een gastentoilet, voor extra comfort voor uw bezoek.

Op de eerste verdieping bevindt zich een slaapkamer en een badkamer met een heerlijke inloopdouche, wastafel en toilet. En dat is nog niet alles - geniet buiten op het terras van een adembenemend uitzicht op de historische Lakenhallen en Kathedraal.

De tweede verdieping herbergt de grote slaapkamer die ruim genoeg is om je eigen rustige toevluchtsoord te creëren. Een bijkomende troef is de mogelijkheid om hier een ligbad te installeren.

Ontdek de vele extra kenmerken van deze prachtige woning in Ieper. Mis deze unieke kans niet en maak snel een afspraak voor een bezichtiging!

* * *

Sint-Jansstraat 10 - 8900 Ieper - Welkom in het hartje van Ieper, waar deze prachtig gerenoveerde hoekwoning zijn nieuwe eigenaren staat op te wachten! Gelegen op een steenworp afstand van de Grote Markt en op wandelafstand van het station, winkels en bushaltes, biedt deze woning het beste van stadsleven binnen handbereik.
INDELING;
Gelijkvloers: Ruime, lichtrijke woonkamer met uitgeruste open keuken voorzien van een vaatwasser, oven, enkelvoudige spoelbak, koelkast met vriesvak en een handige berging. En aanlsluitend een gastentoilet die extra gemak biedt voor gasten.
De eerste verdieping telt 1 slaapkamer en een badkamer met een verfrissende inloopdouche, wastafel en toilet. Maar dat is niet alles - stap naar buiten en geniet van het terras met een prachtig uitzicht op de historische Lakenhallen en Kathedraal.
De tweede verdieping biedt de grote slaapkamer genoeg ruimte om je eigen oase van rust te creëren. En als kers op de taart, heb je hier de mogelijkheid om een ligbad te installeren.
Extra kenmerken

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 205.000
Kadastraal Inkomen
€ 250
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
37 m2
Bewoonbare oppervlakte
90 m2
Referentie
KSBEZ53BNU4H
EPC Waarde
384 kWh/m2
EPC Label
D
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Geen vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
22 Mar 2024
€205.000 / ERA Domus
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com