Home Te Koop Huis 8900 Ieper
Rijselseweg 35
Kaart

Rijselseweg 35

8900 Ieper Huis Te Koop
140 m² wonen
240 m² perceel

In de vredige omgeving van Ieper, op slechts een boogscheut verwijderd van het bruisende stadscentrum, staat deze ruime woning te koop. Een unieke kans voor hen die op zoek zijn naar de perfecte mix tussen stedelijke faciliteiten en een rustige woonst. Ze geniet niet alleen van een makkelijke verbinding met het stadscentrum, maar ook met omliggende regio's zoals Heuvelland en Hollebeke.

De indeling van de woning is als volgt: Op het gelijkvloers komt u binnen in een inkomhal, waaruit via een trap toegang is tot de bovenverdieping. De begane grond biedt een leefruimte met een ruime open keuken. Verder vinden we hier een badkamer en een technische ruimte of bergruimte terug, ideaal voor extra opslag.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een tweede badkamer. Buiten heeft u nog volop ruimte om de tuin naar eigen smaak te designen. Achteraan is er al een plateau voorzien, klaar voor de plaatsing van een tuinhuis.

De woning werd volledig gestript en gedeeltelijk herbouwd, met onder meer een volledig gerenoveerd dak. Het interieur staat klaar om verder afgewerkt te worden volgens uw persoonlijke voorkeur. Mogelijkheid bestaat om dit in overleg met de eigenaar verder te bepalen.

Zoekt u een woonst aan de rand van Ieper met heel wat potentieel? Mis deze kans dan niet en plan vandaag nog uw bezoek. Ontdek de vele troeven die deze woning te bieden heeft.

* * *

Rijselseweg 35 - 8900 Ieper - Te koop: Ruime woning met 3 slaapkamers en tuin op de Rijselseweg in Ieper.
Gelegen op een steenworp afstand van het bruisende centrum van Ieper, bieden wij deze prachtige woning aan die ideaal is voor wie de perfecte balans zoekt tussen stadse gemakken en rustig wonen. De ligging biedt niet alleen directe toegang tot het centrum van Ieper, maar ook tot nabijgelegen gebieden zoals Heuvelland en Hollebeke.
Indeling:
Gelijkvloers: inkomhal, voorzien van een trap die naar de bovenverdieping leidt. De begane grond biedt een leefruimte met een grote open keuken. Daarnaast vind je op deze verdieping een badkamer en een technische/bergruimte terug voor extra gemak.
Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een tweede badkamer.
Buiten is er nog volop ruimte om de tuin naar eigen smaak te ontwerpen. Achteraan de woning is reeds een plateau aangelegd, perfect geschikt voor het plaatsen van een tuinhuis.
De woning is volledig gestript en deels herbouwd, inclusief een volledig gerenoveerd dak. Alles is klaar om naar eigen wens verder af te werken. De mogelijkheid bestaat om de afwerking in samenspraak met de eigenaar te bepalen.
Troeven:
Ben je op zoek naar een woning met potentieel aan de rand van Ieper? Dan is dit een kans die je niet mag missen! Aarzel niet om vandaag nog een bezoek te plannen en ontdek alle troeven die deze woning te bieden heeft.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 175.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2024
Grond oppervlakte
240 m2
Bewoonbare oppervlakte
140 m2
Referentie
8F8CPWC1LQ-7
EPC Waarde
831 kWh/m2
EPC Label
F
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Geen vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
25 Mar 2024
€175.000 / ERA Domus
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com