Kaart

Ligywijk 5

8900 Ieper Huis Te Koop
98 m² wonen
323 m² perceel

Verken de gemakken van deze kant-en-klare woning, ideaal gelegen in het vredige Ieper. Met de mogelijkheid om een carport te plaatsen, biedt deze woning een perfect evenwicht tussen comfort en functionaliteit.

Op de begane grond vindt u een uitnodigende inkomhal die leidt naar een lichte woonkamer met eet- en zithoek. Door de grote ramen stroomt het natuurlijke licht rijkelijk binnen en heeft u een prachtig uitzicht op de tuin. De aangrenzende eikenkeuken is afgewerkt met graniet en voorzien van alle moderne gemakken zoals een vaatwasser, dubbele spoelbak, oven, gasfornuis, magnetron en koelkast. De badkamer op de begane grond is uitgerust met een douche, wastafel en apart toilet. Daarnaast is er een ruime wasruimte met een recent vernieuwde gasketel.

De eerste verdieping herbergt een ruime nachthal die toegang biedt tot twee slaapkamers, met de mogelijkheid tot een derde.

Buiten kunt u genieten van uw privacy in de afgesloten tuin met een mooi aangelegd terras. De garage is uitgerust met 6 zonnepanelen en een recent vernieuwde poort, wat zorgt voor parkeergelegenheid en extra opslagruimte.

Kortom, deze woning combineert comfort, rust en functionaliteit op een prachtige locatie.

* * *

Ligywijk 5 - 8900 Ieper - Ontdek het comfort van deze instapklare woning MET MOGELIJKHEID OM EEN CARPORT TE PLAATSEN, gelegen op een uiterst rustige locatie in het prachtige Ieper.
INDELING;
Gelijkvloers: Inkomhal, lichtrijke woonkamer met eet- en zithoek die uitkijkt op de tuin, waardoor natuurlijk licht de ruimte vult.
De aansluitende eikenkeuken is van hoogwaardige kwaliteit met granietafwerking. Alle moderne gemakken zijn aanwezig, waaronder een vaatwasser, dubbele spoelbak, oven, gasfornuis, microgolfoven en koelkast. De badkamer op de begane grond is voorzien van een douche, wastafel en een apart toilet. Naast de badkamer bevindt zich een ruime wasplaats met een recent vernieuwde gasketel.
Op de eerste verdieping treft u een uiterst ruime nachthal aan die toegang verleent tot de 2 slaapkamers (3 mogelijk).
Buiten kunt u genieten van uw privacy in de afgesloten tuin met aangelegd terras. De garage is voorzien van 6 zonnepanelen en recent vernieuwde poort. Dit biedt niet alleen parkeergelegenheid maar ook extra functionaliteit/ opslagruimte.
Kenmerken;

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 230.000
Kadastraal Inkomen
€ 285
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
323 m2
Bewoonbare oppervlakte
98 m2
Referentie
39RN4UP57FUS
EPC Waarde
356 kWh/m2
EPC Label
D
EPC Certificaat
0003090749
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
17 Apr 2024
€230.000 / ERA Domus
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com