Home Te Koop Huis 8900 Ieper
Blindeliedenstraat 5



immo Kaart

Blindeliedenstraat 5, 8900 Ieper

Huis Te Koop in Ieper
429 m² wonen
87 m² perceel

Blindeliedenstraat 5 - 8900 Ieper - Ontdek dit uitzonderlijk en charmant eigendom, gelegen in het hart van Ieper. Deze unieke woning is doordrenkt met karakter en biedt een combinatie van authentieke charme en moderne luxe.
Bij het betreden van de woning wordt u verwelkomd door een prachtige, ruime inkomhal, die de toon zet voor de rest van het huis. Het gelijkvloers werd volledig gerenoveerd in 2021, bestaande uit een hobby-/ praktijkruimte voorzien van een aparte ingang, een handige bijkeuken, een moderne uitgeruste badkamer met douche en toilet, en een technische berging.
Op de eerste verdieping komt u binnen in een lichtrijke woonkamer, compleet met eet- en zithoek, basis uitgeruste keuken en apart toilet.
De tweede verdieping verwelkomt u met nog meer comfort, met opnieuw een apart toilet, een hypermoderne leefkeuken voorzien van alle benodigde apparatuur, zoals ingebouwde koelkast, vriezer, gasfornuis, vaatwasser en combi-oven.
Op de derde verdieping vindt u hier een enorme nachthal, twee ruime slaapkamers, een technische ruimte en een luxueuze badkamer met ligbad, inloopdouche en apart toilet. Als kers op de taart is er een ingebouwde sauna aanwezig om heerlijk te ontspannen na een lange dag.
De bovenste verdieping geniet van een prachtig uitzicht en beschikt over een veelzijdige ruimte die kan dienen als slaapkamer of als bureel, compleet met een dressing voor extra opbergruimte en een zolderverdieping.
Extra kenmerken;
Mis deze kans niet om te wonen in een uniek stukje geschiedenis, waar oude wereldcharme samensmelt met hedendaags comfort. Maak vandaag nog een afspraak voor een bezichtiging!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 375.000
Kadastraal Inkomen
€ 745
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1931
Grond oppervlakte
87 m2
Bewoonbare oppervlakte
429 m2
Referentie
XT67VL0CHDWW
EPC Waarde
130 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20240502-0003234240-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
08 May 2024
€375.000 / ERA Domus
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com