Home Huis 2222 Itegem
Heideblok 19
Kaart

Heideblok 19

2222 Itegem Huis
514 m² perceel
3 slaapkamers
€498.000

Gelegen in de vredige rust van Itegem, ligt deze recent gebouwde, energie-efficiënte woning met drie slaapkamers, weggestopt in een groene oase aan het einde van een doodlopende straat. Ondanks de serene locatie zijn winkels, scholen en openbaar vervoer slechts een korte wandeling verwijderd.

Bij het betreden van de woning word je verwelkomd in een hal met een apart gastentoilet. De zonnige woonkamer, verlicht door talrijke ramen, biedt voldoende ruimte voor zowel een comfortabele zithoek als eetgedeelte. De open keuken sluit naadloos aan bij de woonruimte en is uitgerust met moderne, kwalitatieve apparatuur. Er is ook een afzonderlijke bergruimte/wasruimte beschikbaar.

Een nachthal met airconditioning op de eerste verdieping leidt naar twee slaapkamers en een uitgebreide badkamer, compleet met wastafel, ligbad, inloopdouche en toilet. De master slaapkamer beschikt bovendien over een inloopkleedkamer. Een derde slaapkamer en extra opslagruimte zijn te vinden op de tweede verdieping.

De prachtig aangelegde tuin biedt een perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de natuur in alle privacy. Aan de achterzijde van het perceel is er een carport beschikbaar. De woning is tevens uitgerust met twaalf zonnepanelen en heeft een indrukwekkend laag E-peil van 53.

Als je op zoek bent naar een ruime, energiezuinige woning met drie slaapkamers op een toplocatie in Itegem, is dit een uitstekende kans. Neem voor meer informatie contact met ons op via 0479/47.09.61 of bezoek www.boonstravastgoed.be.

Hoogtepunten van de woning:
- Rustige, groene ligging
- Drie ruime slaapkamers
- Energie-efficiënt (E-peil = 53)

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Heideblok 19 - 2222 Itegem - Op een rustige locatie in een groene omgeving te Itegem bevindt zich deze recente, energiezuinige woning met 3 slaapkamers. U bevindt zich hier in een doodlopende straat, toch in de nabijheid van winkels, scholen en het openbaar vervoer.

We betreden de woning via de inkomhal met apart gastentoilet. De leefruimte geniet van veel lichtinval door de vele raampartijen. Deze kunt u inrichten met een gezellige zithoek en eetplaats. Hier is de open keuken mooi geïntegreerd in het geheel en voorzien van de voornaamste, kwalitatieve toestellen. Aangrenzend bevindt zich nog een aparte berging/wasruimte. De nachthal op de eerste verdieping, voorzien van airco, geeft ons toegang tot 2 slaapkamers en de badkamer, uitgerust met lavabo, ligbad, inloopdouche en toilet. De master bedroom is ook voorzien van een inloopdressing. Op de tweede verdieping beschikt u nog over extra opbergruimte en de derde slaapkamer. In de volledig aangelegde tuin kunt u steeds in alle rust en privacy genieten van het mooie weer. Achteraan het perceel beschikt u nog over een carport. De woning is verder uitgerust met 12 zonnepanelen en het E-peil bedraagt slechts 53.

Dit is een uitstekende opportuniteit als u op zoek bent naar een ruime, energiezuinige woning met 3 slaapkamers op toplocatie te Itegem. Contacteer ons voor meer informatie op 0479/47.09.61 of neem een kijkje op www.boonstravastgoed.be .

Bijzonderheden:
- Rustige ligging
- 3 slaapkamers
- Energiezuinig (E-peil = 53)

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 498.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2014
Grond oppervlakte
514 m2
Referentie
FGII5EEOUVC8
Makelaar Code
143411
EPC Waarde
92 kWh/m2
EPC Label
A
EPC Certificaat
12014-G-2013/00570/EP02120/A001/D01/SD001
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
22 Mar 2024
€498.000 / Boonstra Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com