Kaart

2222 Itegem Huis Te Koop
110 m² wonen
325 m² perceel
3 slaapkamers

Ontdek deze charmante vrijstaande woning, vlakbij het kloppende hart van Itegem. Deze knusse woonst, met 2 of 3 slaapkamers, is perfect voor wie op zoek is naar dat unieke huist. Bovendien geniet je hier van een zonnige tuin met achtertoegang - ideaal gelegen op een centrale locatie.

De woning ligt op een steenworp afstand van het levendige stadscentrum, wat makkelijke toegang geeft tot winkels, scholen en openbaar vervoer. Daarnaast biedt de directe verbinding met de E313 een groot voordeel voor zij die pendelen voor werk.

Bij binnenkomst via de voordeur komt u in de inkomhal, die een doorgang geeft naar de bovenverdieping en de comfortabele, lichte woonkamer met eet- en zitgedeelte. Vanuit de eetkamer bereik je de volledig uitgeruste leefkeuken, compleet met ontbijthoek. Verder vinden we op het gelijkvloers de badkamer met ligbad-douchecombinatie, toilet en aansluitingen voor wasmachine en droger.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers, met mogelijkheid tot een derde en eventueel een uitbreiding.

Vanuit de keuken heb je toegang tot het overdekte terras (ideaal als extra opbergruimte) en de gezellige tuin, uitgerust met een grote tuinberging en aparte achtertoegang.

Bijkomend is deze woning voorzien van rolluiken, airconditioning en een conform elektriciteitsattest. Bovendien werd het dak van het hoofdgebouw recent vernieuwd en geïsoleerd.

Mis deze zeldzame kans niet om eigenaar te worden van deze schitterende halfopen gezinswoning met talrijke mogelijkheden in de buurt van het centrum van Itegem. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Onze expertise is altijd binnen handbereik, geheel vrijblijvend.

* * *

Uniek! Gezellige, vrijstaande woning met 2/3 slaapkamers, zonnige tuin met achtertoegang op centrale locatie vlakbij centrum Itegem.

Deze instapklare woonst is gelegen op wandelafstand van het centrum maakt dat winkels, scholen en openbaar vervoer binnen handbereik zijn. Alsook is er een directe verbinding met de E313 wat de ligging zeer gunstig maakt voor woon- werkverkeer.

We betreden de woning langs de voordeur, waar de inkomhal connectie biedt met de bovenverdieping alsook toegang tot de gezellige, lichtrijke leefruimte met eetplaats en zithoek. Via de eetplaats komen we tot de ingerichte leefkeuken met ontbijtruimte en alle toestellen. Achterliggend treffen we de geïnstalleerde badkamer uitgerust met ligbad-douchecombinatie, toilet en voorziening wasmachine en droogkast.

Op de bovenverdieping vinden we 2 gunstige slaapkamers (mogelijkheid tot 3 kamers) en eventuele uitbouw mogelijk.

Via de keuken is er een connectie naar het overdekte terras (extra stockageruimte), alsook naar de gezellige tuin voorzien van ruime tuinberging en met aparte achtertoegang.

Tot slot is er de aanwezigheid van rolluiken, airco-units en beschikt de woning alsook over een conform elektriciteitsattest! Het dak van het hoofdgebouw werd recent volledig vernieuwd en geïsoleerd.

Charmante halfopen eengezinswoning met 2/3 slaapkamers op zeer gunstige locatie en tal van mogelijkheden nabij centrum Itegem.

Aarzel niet ons te contacteren voor verdere vrijblijvende informatie.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 325.000
Kadastraal Inkomen
€ 280
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1954
Grond oppervlakte
325 m2
Bewoonbare oppervlakte
110 m2
Referentie
351GU6D-8VJS
Makelaar Code
2805
EPC Waarde
517 kWh/m2
EPC Label
F
EPC Certificaat
20220411-0002582115-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
22 Mar 2024
€325.000 / Vebo Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com