Kaart

1460 Ittre Huis
560 m² wonen
34954 m² perceel
8 slaapkamers
€1.595.000

In Ittre - Virginal-Samme bevindt zich deze schitterende vastgoed, dat een uitgestrekt, 3,50 hectare groot domein omvat. Dit omvat een hoofdvilla met vijf slaapkamers, vier badkamers, garage en binnenzwembad, een conciërgewoning met drie slaapkamers en twee badkamers, diverse bijgebouwen en een prachtig parklandschap vol groene vegetatie en fauna.

De hoofdvilla bestaat uit een inkomhal, twee slaapkamers met eigen badkamers, een familiekamer/bioscoopzaal, een geklimatiseerde wijnkelder, wasruimte, sauna, doucheruimte en kleedruimte voor het zwembad en technische en opslagkelders op de begane grond. Het tuinniveau heeft een hal, ruime woonkamer met open haard, eetkamer en keuken met ontbijthoek, en binnenzwembad met houtvuur. Vanuit alle kamers is er toegang tot het hoofdterras en de tuin. Op de bovenverdieping bevinden zich nog twee slaapkamers, een doucheruimte met dressing, en een master suite bestaande uit een slaapkamer, een kantoor, doucheruimte, uitgeruste kleedkamer en grote zolder.

Binnen het domein zijn er ook een parking, carport voor twee auto's, biljartzaal, jeu de boulesbaan, binnenplaats en garage. Het park zelf omvat een schaapskooi, fruitbomen, schuur, weide, paalhut, twee vijvers en diverse beboste gebieden.

De conciërgewoning is momenteel verhuurd voor €1.100 per maand en omvat een parking, woonkamer, keuken, drie slaapkamers en twee badkamers.

Technisch gezien werd de villa uit 1979 gerenoveerd in 2012, heeft een EPC B (165kWh/m².jaar - 20231127014052), niet-conforme elektriciteit, houten ramen met dubbele beglazing, condenserende gasboiler en warmtepomp voor het zwembad, waterontharder, regenwatertank, alarm, poort, omheinde en geëlektrificeerde hoofdtuin. Exclusief bij Latour & Petit.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Ittre - Virginal-Samme, Prachtig eigendom van ongeveer 3,50 hectare bestaande uit een hoofdVILLA (5SLPK/4BADK/GARAGE/binnenZWEMB), een CONCIERGEWONING (3SLPK/2BADK), diverse bijgebouwen en een prachtig parklandschap met weelderige flora en fauna. De hoofdvilla bestaat op de begane grond uit: inkomhal, slaapkamers 1 en 2 met privé-badkamers, family room/projectiezaal, geklimatiseerde wijnkelder, wasruimte, sauna, douche en kleedkamer voor het zwembad, technische en opslagkelders. Tuinniveau : hal, grote woonkamer met open haard, eetkamer, keuken met ontbijthoek, binnenzwembad met houtvuur. Alle kamers hebben toegang tot het hoofdterras en de tuin. Boven : slaapkamers 3 en 4, doucheruimte met dressing, master suite : slaapkamer, bureau, doucheruimte, ingerichte dressing en grote zolderruimte. Rondom de villa : parkeerplaats, carport voor twee auto's, biljartzaal, jeu de boulesbaan, binnenplaats, garage. Park geheel in agrarisch gebied, schaapskooi, fruitbomen, schuur, weide, hut op palen, twee vijvers en verschillende beboste gebieden. Conciërgewoning (gehuurd 1.100 €/maand) : Parkeerplaats, woonkamer, keuken, drie slaapkamers en twee badkamers. Technische kenmerken : Villa uit 1979 gerenoveerd in 2012, EPC B (165kWh/m².jaar - 20231127014052), niet-conforme elektriciteit, houten kozijnen met dubbele beglazing, condenserende gasboiler en warmtepomp voor het zwembad, waterontharder, regenwatertank, alarm, poort, omheinde en geëlektrificeerde hoofdtuin. Exclu Latour & Petit.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.595.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
34954 m2
Bewoonbare oppervlakte
560 m2
Referentie
AZ9BA2H4TF37
Prijs Geschiedenis
20 Jan 2024
€1.595.000 / Latour & Petit
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com