Home Te Koop Huis 8870 Izegem
Baronielaan 27
Kaart

Baronielaan 27

8870 Izegem Huis Te Koop
630 m² perceel
4 slaapkamers

Ontdek deze prachtig gerenoveerde, vrijstaande villa in een residentiële buurt. Op loopafstand van zowel een basisschool als het stadscentrum, is deze locatie ideaal voor gezinnen. De villa is instapklaar en zit op een compact perceel van 630m2, dat naar het zuidwesten is gericht. Er zijn twee volledige verdiepingen plus zolder en kelder, en zelfs een garage die ook kan functioneren als atelier of werkruimte. Dankzij de grote ramen aan zowel de voorkant als achterkant van het huis is er de hele dag door een overvloed aan natuurlijk licht.

De stijlvolle inrichting is volledig gerenoveerd met duurzame materialen. De villa heeft een royale woonoppervlakte van 220m². Op de begane grond vind je een elegante inkomhal met toilet en garderobe, afgewerkt in oude blauwe waaltjes. Een lichtovergoten leefruimte is slim verdeeld in een zithoek met haard, een ruime eetplaats en een geïnstalleerde keuken, allemaal uitgevoerd in eersteklas eiken parket. De woning is volledig afgewerkt en geschilderd, met nieuw isolerend dubbel glas en rolluiken voor de ramen.

Op de eerste verdieping, eveneens in parket, vind je een moderne badkamer met dubbele wastafel, douche en toilet, plus drie grote slaapkamers, inclusief een master bedroom. Een vaste trap leidt naar de ruime zolder, die kan worden omgevormd tot één of twee extra kamers en een extra badkamer. Deze villa is niet alleen een charmante woning, maar ook een prachtige investeringskans.

* * *

Baronielaan 27 - 8870 Izegem - Deze prachtig gerenoveerde alleenstaande villa vinden we in een residentiële buurt op wandelafstand van een lagere school en het centrum. De volledige instapklare villa op een compact zuid-west gericht perceel van 630m2 heeft 2 volwaardige verdiepingen, een zolder en een kelder. Naast de villa bevindt zich een garage die ook kan dienst doen als atelier of werkruimte. Met zijn grote ramen aan de voor- en tuinzijde, baadt het huis de ganse dag in het zonlicht. De inrichting is stijlvol en gerenoveerd met duurzame materialen.

De villa biedt een woonoppervlakte van 220m² en bestaat op het gelijkvloers uit een mooie inkomhal met toilet en vestiaire in oude blauwe waaltjes. Een lichtrijke leefruimte verdeeld in zithoek met haard, een ruime eetplaats en geïnstalleerde keuken. Deze ruimtes zijn allemaal voorzien van eerste keus eiken parket. De woning is volledig afgewerkt en geschilderd. De ramen zijn voorzien van nieuw isolerend dubbel glas en rolluiken. Vanuit de keuken ga je naar een dubbele kelderruimte.

Het eerst verdiep is volledig in parket en bestaat uit een moderne badkamer met dubbele lavabo, douche en toilet, 3 grote slaapkamers waarvan één master bedroom. Via een vaste trap ga je naar de ruime zolderverdieping, met mogelijkheid tot inrichten van één of twee kamers en één badkamer.




Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 499.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
630 m2
Referentie
TNFX3UCUN594
Prijs Geschiedenis
26 Mar 2024
€499.000 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com