Home Te Koop Huis 8490 Jabbeke
Louise Grysonstraat 6
Kaart

Louise Grysonstraat 6

8490 Jabbeke Huis Te Koop
170 m² wonen
275 m² perceel
4 slaapkamers

Deze prachtige nieuwbouwwoning, die in 2023 opgeleverd wordt, is gelegen in een rustige en recent ontwikkelde woonwijk. Het huis bevindt zich in een doodlopende straat, wat zorgt voor minimale verkeersdrukte. De verkoop van deze woning kan mogelijk onder 3% registratierechten vallen, in plaats van de gebruikelijke 21% btw.

Bij binnenkomst in het huis, vind je een gastentoilet in de inkomhal. De begane grond bestaat uit een ruime, lichte woonkamer met een volledig uitgeruste open keuken, inclusief een kookeiland met inductiekookplaat, oven, magnetron, koelkast, spoelbak en vaatwasser. Aangrenzend aan de keuken is er een garage.

Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers en een badkamer met ligbad, inloopdouche, wastafelmeubel en een handdoekradiator. Ook is er een apart toilet aanwezig. De zolderverdieping, bereikbaar via een vaste trap, biedt een vierde slaapkamer en extra opbergruimte.

Buiten is er een volledig aangelegde tuin met een oprit en een terras.

Enkele extra voordelen van deze woning zijn de energiezuinigheid (het is een BEN-woning), de aanwezigheid van zonnepanelen, een ventilatiesysteem D en centrale verwarming op aardgas. Dit maakt het niet alleen een comfortabele, maar ook een milieuvriendelijke keuze.

* * *

Louise Grysonstraat 6 - 8490 Jabbeke - Verkoop mogelijk onder 3% registratierechten (geen 21% btw).

Deze knappe nieuwbouwwoning (2023) is zeer rustig gelegen in een nieuw aangelegde verkaveling. De straat is een doodlopende straat met beperkt verkeer. De indeling is als volgt: BENEDENVERDIEPING: inkomhal met gastentoilet, lichtrijke leefruimte met ingerichte open keuken voorzien van kookeiland (inductiekookplaat, oven, microgolfoven, koelkast, spoelbak, vaatwasser), aanpalende garage. BOVENVERDIEPING: 3 slaapkamers, badkamer (ligbad, inloopdouche, wastafelmeubel, handdoekradiator), afzonderlijk toilet. ZOLDERVERDIEPING: vierde slaapkamer bereikbaar via vaste trap en afzonderlijke opbergruimte. BUITENOMGEVING: volledig aangelegde tuin met oprit en terras

Extra troeven:
- zeer energiezuinige woning ( BEN woning)
- zonnepanelen
- ventilatiesysteem D
- centrale verwarming op aardgas

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 500.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2023
Grond oppervlakte
275 m2
Bewoonbare oppervlakte
170 m2
Referentie
YD9P1LC2HAGV
Makelaar Code
BB/ADN/TK/1572
EPC Waarde
000 kWh/m2
EPC Label
A+
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
niet meegedeeld
Prijs Geschiedenis
08 Apr 2024
€500.000 / Bricx Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com