Home Te Koop Huis 8490 Jabbeke
Koffiestraat 2
Kaart

Koffiestraat 2

8490 Jabbeke Huis Te Koop
115 m² wonen
2 slaapkamers

Dit ruime dakappartement in het hart van Jabbeke is een absolute parel. Het beslaat de volledige derde verdieping van een kleinschalig appartementsgebouw en is omringd door terrassen aan drie zijden.

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in een privé inkomhal, bereikbaar met een gemeenschappelijke lift. De open leefruimte is ruim en licht, en sluit naadloos aan op twee aangrenzende terrassen. De keuken is volledig uitgerust met een kookplaat, dampkap, oven, koelkast, anderhalve spoelbak en vaatwasser.

De badkamer is uitgerust met een inloopdouche en dubbel wastafelmeubel, en er is een apart toilet. Voor extra comfort is er ook een infrarood sauna aanwezig. Het appartement heeft twee ruime slaapkamers en een technische berging/wasplaats. Een privékelderberging is inbegrepen en er is de mogelijkheid om een overdekte autostaanplaats bij te kopen.

Enkele extra voordelen van dit appartement zijn de centrale ligging met een vlotte verbinding naar de E40, twee ruime terrassen waarvan één deels overdekt, airconditioning in de leef- en slaapruimtes, een gunstig EPC (196 kWh/m²) wat zorgt voor een energiezuinig wooncomfort, sfeervolle verlichting en maatkasten doorheen het hele appartement.

* * *

Koffiestraat 2 - 8490 Jabbeke - Dit heerlijk ruim dakappartement bevindt zich pal in het centrum van Jabbeke. Het appartement omvat de volledige derde verdieping van een kleinschalige residentie en is voorzien van terrassen langs drie zijden. De indeling is als volgt: privé inkomhal op de 3e verdieping met gemeenschappelijke lift, ruime & lichtrijke open leefruimte met twee aanpalende terrassen en ingerichte keuken (kookplaat, dampkap, oven, koelkast, anderhalve spoelbak, vaatwasser), badkamer (inloopdouche, dubbel wastafelmeubel), infrarood sauna, afzonderlijk toilet, 2 ruime slaapkamers, (technische) berging/wasplaats. Inclusief privé kelderberging. Mogelijkheid om overdekte autostaanplaats bij te kopen.

Extra troeven:
- centrale ligging met een zeer vlotte verbinding naar de E40
- 2 ruime terrassen waarvan één deels overdekt
- de leef- en slaapruimtes zijn voorzien van airconditioning
- gunstig EPC (196 kWh/m²) = energiezuinig wooncomfort
- sfeervolle verlichting
- overal maatkasten

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 325.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2005
Bewoonbare oppervlakte
115 m2
Referentie
KSFJUYVHYLL4
Makelaar Code
BB/BB/TK/1551
EPC Waarde
19600 kWh/m2
EPC Label
F
EPC Certificaat
20210601-0002419300-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
woongebied
Overstromingsgebied
niet meegedeeld
Prijs Geschiedenis
15 Apr 2024
€325.000 / Bricx Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com