Home Te Koop Huis 8490 Jabbeke
Hoge Akker 3
Kaart

Hoge Akker 3

8490 Jabbeke Huis Te Koop
190 m² wonen
515 m² perceel
4 slaapkamers

Plan nu uw bezoek voor zaterdag 27 april en ontdek deze prachtige villa in Jabbeke, gelegen in een rustige woonwijk vlakbij het centrum. Gebouwd in 2008, biedt deze hoogwaardig afgewerkte woning alle moderne gemakken. De lichte woonkamer met parketvloer sluit aan op een ruime keuken met een eiland dat plaats biedt aan vier personen. In 2018 is er een nieuwe keuken geïnstalleerd met hoogwaardige apparatuur. Extra faciliteiten zoals een berging, wasruimte en ruime garage zijn ook aanwezig.

Op de begane grond bevindt zich een slaapkamer die ook als kantoor kan dienen. De bovenverdieping heeft drie extra slaapkamers, waarvan één met dressing, en een badkamer met ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel.

De woning is energiezuinig, met recente verbeteringen zoals de installatie van 13 zonnepanelen in 2019 en een warmtepomp in 2023, wat bijdraagt aan een uitstekende EPC-score van 89 kWh/m² (label A).

Andere voordelen zijn een zuidgerichte tuin met een gezellige lounge, een voorziening voor een elektrische laadpaal en parkeergelegenheid voor drie auto's. Deze woning biedt alles wat uw gezin nodig heeft om optimaal te genieten.

EPC: 89 kWh/m² (energielabel A - geen renovatieverplichting!) (Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Vv) Ref. OU25111

* * *

Hoge Akker 3 - 8490 Jabbeke - Kijkdag op zaterdag 27 april - op afspraak!
Plan snel uw afspraak in voor deze prachtige woning te Jabbeke! Gelegen in een rustige woonwijk, nabij het centrum van Jabbeke, vinden we deze hoogwaardig afgewerkte villa. Deze eigendom werd gebouwd in 2008 en is voorzien van alle moderne comfort. Het gelijkvloers omvat een ruime inkom met apart toilet, een lichtrijke woonkamer met parketvloer en aansluitend een ruime keuken met keukeneiland die voorzien is van 4 eetplaatsen. In 2018 werd een nieuwe keuken geïnstalleerd, waarbij er geïnvesteerd werd in zeer kwalitatieve toestellen. Daarnaast is er aansluitend nog een berging, handige wasplaats en ruime garage aanwezig. Er is reeds een eerste slaapkamer/bureauruimte aanwezig op het gelijkvloers. Op de verdieping vinden we nog 3 slaapkamers, waarvan 1 met dressing en een badkamer met ligbad, inloopdouche en dubbel lavabomeubel. Er werden recentelijk nog enkele energetische renovaties uitgevoerd. In 2019 werden er 13 zonnepanelen geplaatst, alsook werd de woning in 2023 voorzien van een warmtepomp. Dit draagt samen met de uitstekende isolatie en hoogrendementbeglazing bij tot een mooie EPC-score van 89 kWh/m² (label A)! Daarnaast beschikt deze fantastische woning nog over enkele andere troeven zoals een zuidgerichte tuin met gezellige lounge, voorziening voor een elektrische laadpaal, parkeerplaats voor 3 wagens, ... Kortom, deze woning biedt u alles om hier samen met uw gezin te genieten!
EPC: 89 kWh/m² (energielabel A - geen renovatieverplichting!) (Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Vv) Ref. OU25111

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 545.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.168
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2008
Grond oppervlakte
515 m2
Bewoonbare oppervlakte
190 m2
Referentie
3AQR-2J33NU8
Makelaar Code
OU25111
EPC Waarde
89 kWh/m2
EPC Label
A
EPC Certificaat
20240409-0003206945-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Geen afgebakende zones
Prijs Geschiedenis
15 Apr 2024
€545.000 / Residentie Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com