Kaart

5100 Jambes Huis
195 m² wonen
847 m² perceel
3 slaapkamers
€425.000

Gezellige villa te koop in Jambes, gelegen in de wijk Géronsart, vlakbij alle nodige voorzieningen. Deze aangename woning, gebouwd in 1970, bevindt zich op een royaal perceel van 8,47 are. De villa beschikt over 3 tot 4 slaapkamers, een kantoorruimte en een badkamer.

Bij binnenkomst in de hal vind je een garderobe en toilet, alsook toegang tot een studeerkamer. De ruime woonkamer met open haard nodigt uit tot gezellig samenzijn en loopt naadloos over in de ingerichte keuken. Er is ook een extra kamer beschikbaar die als studeerkamer of als extra slaapkamer kan dienen. Verder biedt de gelijkvloerse verdieping een ruime veranda met een prachtig uitzicht op de goed onderhouden tuin.

Via de trap in de woonkamer, bereik je de eerste verdieping waar drie comfortabele slaapkamers te vinden zijn. Alle slaapkamers beschikken over een eigen wastafel. Verder is er een badkamer en voldoende zolderbergruimte beschikbaar.

Op het niveau van de kelder tref je de boiler-/wasruimte aan, diverse kelderruimtes en een grote garage. De buitenruimte van de woning omvat een mooie tuin, die op het zuiden georiënteerd is en voorzien van bomen en een tuinhuisje.

De woning is uitgerust met centrale verwarming op stookolie, dubbele houten beglazing en thermische zonnepanelen die zijn aangesloten op de verwarmingsketel. Het energieprestatiecertificaat is klasse D (269 kWh/m² per jaar - 60530 kWh/jaar). Voor meer informatie, neem contact op met Latour & Petit op 081/303.404.

* * *

JAMBES, in de wijk Géronsart en dicht bij alle voorzieningen, aangename VILLA (3/4 sl.k. + bureau + 1 badkamer) gebouwd in 1970 op een mooi perceel van 8,47 are. De begane grond bestaat uit een hal met garderobe, een toilet, een studeerkamer, een grote woonkamer met open haard, een ingerichte keuken, een tweede studeerkamer of slaapkamer en een ruime veranda met uitzicht op de tuin. De trap in de woonkamer leidt naar de eerste verdieping van het huis, die bestaat uit een overloop, drie comfortabele slaapkamers met eigen wastafel, een badkamer en zolderbergruimte. De kelder bestaat uit een boiler/wasruimte, verschillende kelders en een grote garage. Buiten heeft het huis een mooie, goed onderhouden tuin op het zuiden met bomen en een tuinhuisje. Centrale verwarming op stookolie, DV houtskelet, thermische zonnepanelen aangesloten op de verwarmingsketel, PEB "D" - 269 kWh/m².an - 60530 kWh/jaar - N°20240311002547. Meer informatie bij Latour & Petit op 081/303.404.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 425.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
847 m2
Bewoonbare oppervlakte
195 m2
Referentie
Z5VDTN7TGI56
Prijs Geschiedenis
13 Apr 2024
€425.000 / Latour & Petit
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com