Kaart

2920 Kalmthout Huis
139 m² wonen
479 m² perceel
2 slaapkamers
€399.000

Op zoek naar een charmante en instapklare woning? Deze gezellige woning, gelegen in het mooie Kalmthout-Nieuwmoer, biedt alles wat je nodig hebt voor een comfortabel leven. Voor een richtprijs van 399.000 euro krijg je een huis met twee slaapkamers, een garage en een mooi aangelegde tuin.

Via de inkomhal wandel je binnen in de ruime keuken van ca. 22m². De keuken is uitgerust met een oven, vaatwasser, keramische kookplaat, dampkap, koelkast en een werkblad in natuursteen. Je vindt er ook een toegang tot een droge kelder met elektriciteitskast en condenserende CV-ketel. Vanuit de keuken heb je toegang tot een overdekt terras van ca. 12m² en de gezellige woonkamer, fraai afgewerkt met een houten parketvloer en een schouwmantel.

Op de bovenverdieping zijn er twee slaapkamers van ca.17m² en 13m², beiden voorzien van een vaste kast. Daarnaast is er een badkamer van ca.7m² met een douche in bad, een toilet en een wastafelmeubel. Een luik leidt naar een handige bergzolder van ca.15m², bereikbaar via een vlizotrap.

Buiten geniet je van een externe garage van 22m² met opbergruimte. Aan de garage grenst een tuinberging van 5m², ideaal voor extra opslag. De zuidelijk georiënteerde tuin, netjes aangelegd en volledig omheind, maakt deze woning compleet. Via een poortje kom je uit in de achtergelegen straat, de Mertensdreef.

Deze prachtige woning is instapklaar en ideaal voor wie op zoek is naar comfortabel wonen. Let wel op, de renovatieverplichting voor residentiële gebouwen is van toepassing. Voor meer info hierover bezoek je best de website: https://energiesparen.be/renovatieverplichting. Mis deze kans niet!

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Charmante instapklare woning met 2 slaapkamers, garage en gezellige tuin Deze woning is gunstig gelegen nabij het centrum van Kalmthout-Nieuwmoer.

Richtprijs: 399.000 euro 

We betreden de woning via de inkomhal en komen zo in de keuken (ca. 22m²), deze is voorzien van een oven, een vaatwasser, een keramische kookplaat, een dampkap, een koelkast en natuurstenen werkblad. Aansluitend is er een droge kelder met elektriciteitskast en condenserende CV-ketel. De keuken geeft toegang tot het overdekte terras (ca. 12 m²) via een dubbele deur en tot de woonkamer. (met een mooie parketvloer en een schouwmantel). Zo komt u terecht in de achteringang met ingebouwde vestiairekast en het gastentoilet met handenwasser.

Op de eerste verdieping zijn 2 slaapkamers en een badkamer. De slaapkamers (ca.17 m² en 13 m²) zijn beiden voorzien van een vaste kast. De badkamer (ca.7 m²) is voorzien van een douche in bad, een toilet en een wastafelmeubel.
In de nachthal is een luik naar de bergzolder (ca. 15 m²), bereikbaar via een vlizotrap

De uitpandige garage (22 m²) heeft een bergzolder en aansluitend een tuinberging (5m²).

Deze prachtige woning wordt compleet gemaakt door de netjes aangelegde zuid-geörienteerde tuin. Deze is volledig omheind met een poortje naar de achtergelegen straat, de Mertensdreef.

Wie op zoek is naar een instapklare woning, is hier aan het juiste adres. Een aanrader! 

Renovatieverplichting residentiële gebouwen van toepassing. Meer info: https://energiesparen.be/renovatieverplichting

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 399.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1964
Grond oppervlakte
479 m2
Bewoonbare oppervlakte
139 m2
Referentie
ELKOUHF-Q956
Makelaar Code
139218
EPC Waarde
448 kWh/m2
EPC Label
E
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
23 Mar 2024
€399.000 / Heylen Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com