Home Te Koop Huis 2920 Kalmthout
Meidoornlaan 5
Kaart

Meidoornlaan 5

2920 Kalmthout Huis Te Koop
302 m² wonen
2.750 m² perceel

Ontdek uw ideale woning in deze betoverende villa in laagbouw, fantastisch gelegen in een residentiële wijk. De villa is perfect gepositioneerd nabij de serene greens van de golfbaan en het handige station Heide, wat een perfect evenwicht biedt tussen rust en bereikbaarheid.

Geniet van weelderige ruimte en comfort in de lichte leefruimte, het hart van deze villa. Een extra mezzanine geeft een elegant tintje en maakt deze ruimte tot een ware relaxoase. De keuken, uitgerust met hoogwaardige apparatuur, fungeert als het middelpunt van culinaire creativiteit en gezelligheid.

De villa heeft drie uitnodigende slaapkamers en twee stijlvol ingerichte badkamers voor optimaal comfort. Een extra veelzijdige kamer kan volgens uw wensen worden aangepast, terwijl een ruime zolder extra opbergmogelijkheden of uitbreidingspotentieel biedt.

De prachtige tuin omarmt u zodra u naar buiten stapt. Deze heeft een verfrissend zwembad en een sfeervol poolhouse, ideaal om te ontspannen en de schoonheid van de natuur te waarderen.

Bovendien geniet u ook van lage energiekosten in deze woning. Met een indrukwekkend EPC-label A combineert deze villa luxe en stijl met superieure energie-efficiëntie. Bespaar op uw energierekeningen terwijl u volop geniet van duurzaam en milieubewust wonen.

Dit is uw unieke kans om te wonen in deze energiezuinige en luxueuze villa, waarbij elk detail met uw comfort en welzijn in gedachten is ontworpen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en maak uw woondromen waar!

Het Stedenbouwkundig Informatierapport (SI) is aangevraagd.

* * *

Meidoornlaan 5 - 2920 Kalmthout - Ontdek uw droomwoning in deze betoverende laagbouwvilla, perfect gelegen in een residentiële omgeving.
Met een ideale nabijheid tot zowel de rustgevende greens van de golfbaan als het praktische gemak van het station Heide, biedt deze woning een harmonieuze balans tussen rust en bereikbaarheid.

Het hart van deze villa wordt gevormd door een weelderige en lichte leefruimte, waar u geniet van een overvloed aan ruimte en comfort. Een extra mezzanine voegt een vleugje elegantie toe, waardoor deze ruimte een ware oase van ontspanning wordt.
De keuken, compleet met hoogwaardige toestellen, vormt het centrum van culinaire creativiteit en gezelligheid, klaar om al uw kookavonturen te ondersteunen.

Met drie uitnodigende slaapkamers en twee smaakvolle badkamers biedt deze woning alle nodige comfort voor u en uw gezin.
Een extra polyvalente kamer geeft u de vrijheid om deze ruimte aan te passen aan uw wensen, terwijl een grote zolder voorziet in extra opslagruimte of potentieel voor verdere uitbreiding.

Stap naar buiten en word omarmd door de prachtige tuin, compleet met een verfrissend zwembad en een sfeervol poolhouse. Hier kunt u ontspannen, verfrissen en genieten van de schoonheid van de buitenlucht, omringd door weelderig groen.

Ontdek het voordeel van comfortabel wonen zonder hoge energiekosten! Met een indrukwekkend EPC-label A, biedt deze woning niet alleen luxe en stijl, maar ook ongeëvenaarde energie-efficiëntie.
Zeg vaarwel tegen hoge energierekeningen en verwelkom een nieuwe dimensie van duurzaamheid en besparing. In deze woning betaalt u uw energiefactuur met plezier, terwijl u geniet van het comfort en gemak van een modern en milieubewust leven.

Interesse in een virtuele rondleiding? Bekijk dan zeker onderstaande link.
https://web-player.walkly.app/r6kf2Fy15ttGnG6vUBFE/0Odtsn7jv20ROCX1vDYl/ww/public

Mis deze unieke kans niet om te wonen in deze energiezuinige en luxueuze villa, waar elk detail is ontworpen met uw comfort en welzijn in gedachten. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en maak uw dromen werkelijkheid!

SI is in aanvraag.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 995.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2008
Grond oppervlakte
2.750 m2
Bewoonbare oppervlakte
302 m2
Referentie
BVJDL9O0H4E6
EPC Waarde
98 kWh/m2
EPC Label
A
EPC Certificaat
20240315-0003176048-RES-3
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Bouw vergund
Dagvaarding uitgebracht
Niet ingegeven
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woonparken
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
24 Mar 2024
€995.000 / Vince vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com