Home Huis 2920 Kalmthout
Boswachtersdreef 27
Kaart

Boswachtersdreef 27

2920 Kalmthout Huis
565 m² wonen
2380 m² perceel
6 slaapkamers
€1.495.000

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Boswachtersdreef 27 - 2920 Kalmthout - Charmante 'Cotswold' villa op een groene topligging op een perceel van 23a8ca!
Aan een rustige weg vinden we deze bijzonder fraaie ‘Cotswold’ villa. Ze beschikt over maar liefst 6 kamers en 3 badkamers, op een perceel van 23a8ca met mooi aangelegde Oost gerichte tuin met verwarmd zwembad. Bent u op zoek naar de perfecte thuis voor uw familie? De centra van Heide en Kapellenbos, meerdere scholen en faciliteiten bevinden zich op een boogscheut. Drie treinhaltes vormen een ideale verbinding met de as Antwerpen-Nederland. De ligging is dan weer een perfecte uitvalsbasis naar de haven van Antwerpen. Zo heeft u een goede mobiliteit, maar kan u toch genieten van de rust en aangenaam wonen in een groene omgeving met natuurgebieden om de hoek. Plan uw afspraak in en kom deze parel ontdekken.
Gelijkvloers:
We betreden de villa via een impressionante hal op natuursteen met fraaie vide en luchter. Hier heeft u een gastentoilet en een vestiaire. We wandelen rechtdoor en kunnen rechtdoor naar de leefkeuken of rechts naar de royale leefruimte op parket. Aan de voorzijde is er een TV-hoek, aan de tuinzijde het salon met open haard. Via het salon gaan we naar de fraai afgewerkte leefkeuken. Deze is voorzien van natuurstenen werkblad, maatkasten en alle toestellen (Miele) en een La Corneu fornuis. Kortom menig hobbykok zal zijn gasten kunnen entertainen.
Eerste verdieping:
Via de trappenhal bereiken we de nachthal met bibliotheek. De mastersuite heeft een en suite dressing en een volledig ingerichte badkamer voorzien van een ligbad en douche. Er zijn nog twee slaapkamers, waarvan één met plafond tot in de nok, die momenteel als home cinema is ingericht, de andere met dressing. De tweede badkamer is voorzien van een ligbad en dubbele douche. Ten slotte zijn er nog een nachttoilet en wasplaats.
Tweede verdieping:
Via de trap bereiken we de overloop. Hier zijn er nog eens 3 ruime kamers (1 met gashaard en een achtergelegen berging) en een derde badkamer met ligbad. Ten slotte is er nog een bergzolder.
Buiten:
De volledig omheinde Oost tuin is mooi aangelegd. U kan hier in alle privacy genieten van de rust of u verfrissen in het verwarmde zwembad. De wellness beleving wordt compleet met het bijgebouw met sauna en buitendouche. Genieten van het zonnetje kan u dan weer op de verschillende terrassen.
De ruime garage met automatische poorten biedt voldoende ruimte voor 2 wagens en meerdere fietsen en beschikt over een laadpunt. De technieken zijn discreet weggewerkt in de op maat gemaakte kasten. Verder is er een oprit met plaats voor 2 wagens en aan de weg nog 3 parkeerplaatsen.
Bijzonderheden:
- Groen en rustig perceel
- Uniek eigendom naar Cotswold model
- Volume (ca. 565m²) met 6 slks en 3 bks
- Luxe afwerking (maatkasten, natuursteen, volle binnendeuren)
- Energiezuinig met 20 zonnepanelen met batterij (10 kWh)
- Verwarmd zwembad (warmtepomp en rolluik met zonnecellen) recent vernieuwde installatie
- Alarminstallatie, camerabeveiling , regenwaterput (7500L), verwarmingsketel 2018
- Recent volledig geschilderd (2019), buitenschrijnwerk (2017) Documenten Momenteel zijn er geen documenten beschikbaar van dit pand op de website, u kan deze opvragen op ons kantoor. Onze referentie voor dit pand is 01/8763.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.495.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2010
Grond oppervlakte
2380 m2
Bewoonbare oppervlakte
565 m2
Referentie
RJ-XR9YKLN2R
Makelaar Code
01/8763
EPC Waarde
148 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20240306-0003166673-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Neen
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Geen
Prijs Geschiedenis
24 Mar 2024
€1.495.000 / Hillewaere Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com