Home Te Koop Huis 1910 Kampenhout
Patrijzenlaan 35
Kaart

Patrijzenlaan 35

1910 Kampenhout Huis Te Koop
311 m² wonen
1.191 m² perceel
4 slaapkamers
€1.099.000
Lening simuleren

* * *

Patrijzenlaan 35 - 1910 Kampenhout - Unique Properties verkoopt deze prachtige riante villa in Kampenhout! Deze unieke woning biedt u werkelijk alle comfort en rust op een uitzonderlijke ligging. De woning werd luxueus en met de beste materialen gebouwd, uitstekend onderhouden, en dit alles op een aangenaam perceel van 1.191m². De ruime inkomhal met vestiaire brengt ons naar de uiterst lichtrijke woonkamer met massief eiken parketvloer. Hierbij geniet u van een prachtig zicht op de groene en rustgevende tuin. De aansluitende volledig vernieuwde keuken van SIEMATIC is voorzien van hoogwaardige toestellen en technieken. Verder omvat het gelijkvloers nog een ruime op maat gemaakte bureau met tal van inbouwkasten. Op de eerste verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers, de prachtige vernieuwde badkamer met inloopdouche en ligbad, een tweede afzonderlijke douchekamer, een apart toilet en nog een 4e kamer met vaste trap naar de zolderverdieping. De kamers op het eerste verdiep hebben ook elk prachtige parketvloeren. De zolderverdieping werd volledig ingericht en afgewerkt en doet momenteel dienst als ontspannings- en fitnessruimte. De mogelijkheden zijn eindeloos aangezien er zelfs een keuken geïnstalleerd is. Tot slot biedt de ruime kelder dewelke recent volledig waterdicht werd gemaakt meer dan voldoende stockageruimte. De verwarming werd net vernieuwd naar een hoogrendementsketel op gas, waarbij de stookolietank conform de wetgeving werd gesaneerd. De elektrische installatie is conform gekeurd. Zeer gunstig EPC label B!
Bekijk zeker de uitgebreide beschrijving en alle documenten van de woning onder "documenten en attesten" op onze eigen website www.unique-properties.be!
Brengt u graag een persoonlijk bezoek aan deze prachtige en instapklare villa? Neem dan nu contact op met Wannes via wannes@unique-properties.be of telefonisch via 0478.50.68.68.
Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen afgeleverd, bestemming woonpark, omgevingsvergunning voor verkavelen van gronden afgeleverd, geen dagvaarding/herstelvordering, P-score = D, G-score = D.
Unique Properties is gespecialiseerd in exclusieve villa's en unieke woningen. U bent trotse eigenaar en wenst te verkopen? Contacteer ons via wannes@unique-properties.be.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.099.000
Kadastraal Inkomen
€ 2.449
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1997
Grond oppervlakte
1.191 m2
Bewoonbare oppervlakte
311 m2
Referentie
21T7TXQ9R89B
Makelaar Code
5828446
EPC Waarde
178 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
woonpark
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
28 Jan 2024
€1.099.000 / Unique Properties
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com