Home Te Koop Huis 1910 Kampenhout
Nieuwe laan 15
Kaart

Nieuwe laan 15

1910 Kampenhout Huis Te Koop
200 m² wonen
4 slaapkamers

Ontdek deze prachtige villa in Kampenhout, gelegen in een rustige wijk met uitstekende verbindingen naar Brussel en Kampenhout-Sas. Deze woning, gebouwd in 1987 op een perceel van 11a 54ca, biedt een noordwest gerichte tuin en een royale leefruimte van 200 m² verspreid over drie verdiepingen. De begane grond is al volledig instapklaar, terwijl de slaapkamers op de bovenverdiepingen nog verder afgewerkt kunnen worden. Met vier slaapkamers in afwerking op de eerste verdieping en ruimte voor nog twee slaapkamers op de tweede verdieping, biedt deze woning volop mogelijkheden. In totaal kunnen er zes slaapkamers gerealiseerd worden, maar u kunt de ruimtes ook naar eigen wens inrichten. De EPC-score van de woning is 244, label C.

Deze ruime woning, ideaal voor een groot gezin of mensen die veel ruimte waarderen, heeft een rustige ligging en goede verbindingen naar omliggende steden en gemeenten. Voor bezichtigingen kunt u contact opnemen via e-mail, vergeet niet uw telefoonnummer te vermelden.

De indeling van de woning is als volgt: de begane grond bestaat uit een inkomhal met inbouwkasten, een woonkamer met toegang tot het terras en de keuken, een garage en een toilet. De keuken is volledig ingericht en heeft een aangrenzende wasruimte en koele berging. De garage is voorzien van alle technische installaties en biedt toegang tot de inkomhal en keuken. Op de eerste verdieping bevinden zich de badkamer en vier slaapkamers in afwerking, terwijl op de tweede verdieping nog twee slaapkamers gerealiseerd kunnen worden. Buiten is er een oprit, terras, tuin met beplanting en een tuinhuis.

De woning is voorzien van centrale verwarming op stookolie, een ondergrondse tank, een ingerichte keuken, een traplift naar de eerste verdieping en een alarmsysteem. Het dak is recent geïsoleerd. De woning is vergund en bestemd als woongebied, zonder voorkooprecht of gerechtelijke maatregelen. De watertoets geeft een P en G score: A.

* * *

Nieuwe laan 15 - 1910 Kampenhout - Deze prachtige villa is gelegen in Kampenhout, in een rustige woonwijk met goede verbindingsmogelijkheden naar Brussel en Kampenhout-Sas. De woning, gebouwd in 1987, staat op een perceel van 11a 54ca met een noordwest gerichte tuin en heeft een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 200 m², verdeeld over drie verdiepingen. De benedenverdieping met alle woonvertrekken is reeds instapklaar. De slaapkamers op de verdiepingen dienen nog verder afgewerkt te worden. Op de eerste verdieping zijn er naast de overloop en de badkamer, 4 slaapkamers in afwerking. Op de tweede verdieping is er links en rechts van de overloop nog ruimte voor twee slaapkamers onder dak. In het totaal kunnen hier zes slaapkamers ingericht worden. Ook andere bestemmingen voor deze ruimtes laten toe om de woning naar eigen behoefte in te richten. Kortom, een woning met veel potentieel. De EPC-score van de woning is 244, label C.
Deze ruime woning, rustig gelegen en met goede verbindingsmogelijkheden naar omliggende steden en gemeenten is de ideale thuis voor een groot gezin of voor mensen die veel ruimte op prijs stellen.
Gelieve aanvragen voor bezoek enkel via mail met vermelding van telefoonnummer (!) te sturen naar info@dekrem.be.

INDELING: zie plan bij downloads
GV: Inkomhal met inbouwkasten en toegang tot de leefruimte, garage, traphal en toilet. Leefruimte met toegang tot terras en keuken. Ingerichte keuken met annex de wasruimte en een koele berging. Garage met alle technieken, toegang naar inkomhal en keuken.
V1: Nachthal met centraal de badkamer (lavabo in meubel, bad, douche en tweede toilet), rechts is de ruimte reeds opgedeeld in twee slaapkamers, links is de ruimte voor twee slaapkamers in afwerking.
V2: Nachthal met links en rechts een ruimte onder dak, nog af te werken.
Buiten: oprit (parkeerplaats), terras, tuin met beplantingen, tuinhuis.

DIVERSEN:
CV op stookolie, ondergrondse tank (conform), gas in straat aanwezig. Ingerichte keuken: oven, kookplaat, koelkast met vriesvak, ingemaakte kasten. Traplift tot de eerste verdieping. Alarmsysteem. Dakisolatie recent vernieuwd.

WETTELIJKE VERMELDINGEN:
Vergund / Bestemming: woongebied / Gelegen in een verkaveling.
Geen voorkooprecht, geen gerechtelijke maatregelen.
Watertoets: P en G score: A

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 450.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1987
Bewoonbare oppervlakte
200 m2
Referentie
7P-XQSMFXF8C
Makelaar Code
24/6132
Prijs Geschiedenis
15 Mar 2024
€450.000 / Dekrem
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com