Home Te Koop Huis 1910 Kampenhout
Ferdinand Verstraetenlaan 38
Kaart

Ferdinand Verstraetenlaan 38

1910 Kampenhout Huis Te Koop
301 m² wonen
619 m² perceel
3 slaapkamers

Ontdek deze ruime woning in Kampenhout, compleet met 3 slaapkamers en een handelsruimte. De woning verwelkomt je met een inkomhal die leidt naar de inpandige garage en kelder. De woonkamer, uitgerust met een gezellige haard, biedt een zit- en eetgedeelte en grenst aan de veranda. Hier kun je genieten van het uitzicht op de tuin en het terras, ideaal voor ontspanning in de lente en zomer.

De volledig vernieuwde keuken is uitgerust met moderne apparatuur, waardoor koken een waar genot wordt. De eerste verdieping herbergt drie ruime slaapkamers en een douchekamer met dubbele wastafel en een tweede apart toilet.

Daarnaast beschik je over een polyvalente ruimte van ongeveer 30m² die je naar eigen smaak kunt inrichten, evenals extra opslagruimte in de aangrenzende zolder. Mocht je meer opslagruimte nodig hebben, dan is er ook nog een grote zolder beschikbaar.

De handelsruimte aan de voorkant van het huis biedt mogelijkheden voor een thuisbedrijf, een kleine winkel of een ruime thuiskantoor. Deze ruimte werd oorspronkelijk gebruikt als slagerij, maar heeft recentelijk gediend als autorijschool.

Parkeren is geen probleem dankzij de garage en twee opritten. Extra's zoals zonnepanelen, een regenwaterpomp, een waterverzachter, airconditioning en een warmtepomp zijn ook inbegrepen.

De woning is gunstig gelegen nabij het centrum van Kampenhout, met scholen, winkels en openbaar vervoer op loopafstand. Neem contact met ons op voor een bezichtiging!

* * *

Ferdinand Verstraetenlaan 38 - 1910 Kampenhout - Ruime woning met 3 slaapkamers en handelsruimte in Kampenhout

Via de inkomhal, met apart toilet, heb je toegang tot de inpandige garage en de kelder. Aansluitend de woonkamer met een zit- en eetgedeelte. De haard zorgt voor de nodige warmte en gezelligheid tijdens de koude winterdagen en in de veranda, met zicht op je tuin en terras, kan je een gezellige ontspanningsruimte creëren in de lente en zomermaanden; kortom het hele jaar door gezelligheid. In de volledig vernieuwde en uitgeruste keuken is koken een heerlijke hobby!

Op de eerste verdieping: 3 ruime slaapkamers en een douchekamer met een dubbele wastafel, alsook een tweede aparte toilet.

Bovendien beschik je ook nog over een polyvalente ruimte van +/- 30m² die je nog zelf naar hartenlust kan inrichten. Profiteer ook van extra opbergruimte in de aanpalende zolderruimte.

Tot slot is er ook nog een ruime zolder indien je toch nog bergplaats te kort zou komen.

Je vrij beroep thuis uit oefenen? Een kleine winkel of een ruime home-office? Ook dit kan in het de handelsruimte vooraan. Oorspronkelijk was dit een slagerij, maar de laatste jaren werd deze ruimte verhuurd aan een autorijschool. Zeker een waardevolle ruimte!

Je wagen kan parkeren in de garage of op één van beiden opritten: aan plaats geen gebrek!

Nog enkele nuttige extra's: er zijn zonnepanelen, een regenwaterpomp, een waterverzachter, airco & warmtepomp.

De woning bevindt zich op een steenworp van het centrum van Kampenhout. Ook scholen, winkels en openbaar vervoer, ... bevinden zich in de directe omgeving.

Contacteer ons voor een bezoek!

015 20 36 00 - info@domoxim.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 579.000
Kadastraal Inkomen
€ 2.366
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1983
Grond oppervlakte
619 m2
Bewoonbare oppervlakte
301 m2
Referentie
0HENDTLE-UF-
Makelaar Code
1870526
EPC Waarde
188 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20240312-0003174057-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
19 Mar 2024
€579.000 / --
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com