Home Te Koop Huis 1910 Kampenhout
Patrijzenlaan 36
Kaart

Patrijzenlaan 36

1910 Kampenhout Huis Te Koop
347 m² wonen
1684 m² perceel
5 slaapkamers

Ontdek deze prachtige 5-slaapkamervilla in de rustige wijk 'Ter Bronnen' in Kampenhout. Betreed de ruime woonkamer via de inkomhal en geniet van het adembenemende uitzicht op de westelijk georiënteerde tuin met terras, dankzij de grote ramen die zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht. De open haard zorgt voor warmte en sfeer tijdens de koudere dagen. De aangrenzende keuken is uitgerust met alle comfort en biedt ruimte voor een eettafel.

De inkomhal leidt ook naar een extra ruimte, ideaal voor een thuiskantoor. De woning beschikt verder over een dubbele garage, een extra berging met technische installatie en een tweede berging.

Op de eerste verdieping vind je vijf slaapkamers en een badkamer met een wastafel en een bad-douchecombinatie, bereikbaar via de nachthal met een tweede toilet. De master bedroom heeft een aparte dressing met ingebouwde kasten en een eigen badkamer met dubbele wastafel, toilet, bad en douche.

De villa heeft ook een kelder. Buiten kun je genieten van de groene, westelijk georiënteerde tuin met een ruim terras, omgeven door talrijke bomen en struiken die een gevoel van privacy en rust bieden. Met het natuurreservaat 'Torfbroek' vlakbij, heb je nog meer groen om van te genieten.

Deze woning is ideaal gelegen met vlotte verbindingen naar Leuven, Mechelen, Antwerpen en Brussel. Winkels en scholen zijn ook gemakkelijk bereikbaar.

Ben je geïnteresseerd in deze fantastische villa? Neem vandaag nog contact met ons op!

* * *

Patrijzenlaan 36 - 1910 Kampenhout - Prachtige villa met 5 slaapkamers in de wijk 'Ter Bronnen' in Kampenhout

Via de inkomhal, met apart toilet, kom je in de zeer ruime woonkamer met prachtig zicht op de west-gerichte tuin met terras. Dankzij de grote ramen geniet je van veel natuurlijke lichtinval. Je open haard zorgt voor de nodige warmte en gezelligheid tijdens de koude winterdagen. Aansluitend aan de woonkamer, de keuken uitgerust met alle comfort. Hier heb je de mogelijkheid om ook je eettafel te plaatsen.

Verder via de inkomhal: een extra ruimte om je eigen home-office te creeëren.Ook beschik je over een dubbele garage, een extra berging met de technische installatie, en een tweede berging.

Via de trap naar de eerste verdieping, met in de nachthal een 2de toilet. Verder heb je 5 slaapkamers, alsook een badkamer met een enkele wastafel en combinatie bad/douche. De Master Bedroom beschikt over een aparte dressing met ingemaakte kasten en een badkamer met dubbele wastafel, toilet, bad & douche.

De woning beschikt bovendien nog over een kelder.

Genieten kan je in de groen omgeven west-gerichte tuin met ruim terras. De tuin is omringd door talloze bomen en struiken die zorgen voor privacy en een oase van rust. Met het natuurreservaat 'Torfbroek' achter de hoek heb je nog meer groen in de buurt om van te genieten.

De woning is gelegen in een rustige woonwijk met een vlotte verbinding naar Leuven, Mechelen, Antwerpen & Brussel. Bovendien vindt je tal van winkels en scholen in de nabije omgeving.

Wil je deze fantastische villa zelf komen ontdekken? Contacteer ons vandaag nog!

015 20 36 00 - info@domoxim.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 950.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
1684 m2
Bewoonbare oppervlakte
347 m2
Referentie
NRQBV0PWGARD
Makelaar Code
1870663
Prijs Geschiedenis
09 Apr 2024
€950.000 / --
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com