Home Huis 2950 Kapellen
Kapelsestraat 79
Kaart

Kapelsestraat 79

2950 Kapellen Huis
143 m² perceel
3 slaapkamers
€335.000

Stap binnen in deze charmante, instapklare woning met zij-ingang. De woning beschikt over drie ruime slaapkamers, die klaar zijn om je 's nachts te omhullen in comfort. De lichte woonkamer van 29m² verwelkomt je bij binnenkomst en leidt naar de moderne keuken van 9m², die afzonderlijk wordt aangevuld met een handige bergruimte. Er is ook een praktische wasruimte en een gastentoilet op het gelijkvloers.

Op de eerste verdieping vind je twee royale slaapkamers van respectievelijk 11m² en 17m², naast een knusse badkamer van 5m². De derde slaapkamer, prachtig weggestopt onder een charmant schuin dak, strekt zich uit over een royale 33m² op de zolderverdieping. Deze verdieping beschikt eveneens over extra ingebouwde opbergruimte.

Voor degenen die graag het natuurlijke licht beheersen, beschikken alle ramen over een werkend rolluiksysteem om overtollig licht in de nachtelijke uren te weren. Het pand geniet ook van een zuidgerichte tuin, ideaal voor zongeliefhebbers, compleet met een zij-ingang, tuinberging, terras, en een grasveldje: de perfecte zomeruitbreiding van je leefruimte.

De ligging is ideaal: dichtbij scholen, winkels en openbaar vervoer en met gemakkelijke toegang tot diverse belangrijke wegen. En er is geen renovatie nodig: de woning heeft een gunstige EPC en de elektriciteit is volledig conform. Interesse gewekt? Neem contact met ons op via het onderstaande formulier.

* * *

Kapelsestraat 79 - 2950 Kapellen - Leuke woning met zij-ingang. Dit huis heeft 3 ruime slaapkamers en is volledig instapklaar.

Welkom thuis in deze mooie woning. Kom binnen via de gang in een lichte woonkamer (29m²). Op het gelijkvloers bevinden zich ook een moderne keuken (9m²) met berging, een functionele wasplaats en een gastentoilet. Op de eerste verdieping bevinden zich 2 ruime slaapkamers (11m² en 17m²) en een badkamer (5m²). De derde slaapkamer (33m²) bevindt zich op de zolderverdieping onder een charmant schuin dak. Op deze verdieping is nog extra bergruimte ingebouwd. Alle ramen hebben een functionerend rolluiksysteem om overtollig licht 's nachts te weren. De zuidgerichte tuin krijgt veel zon. Een zij-ingang, tuinberging, terras en grasveldje maken van de tuin tijdens de zomermaanden een fijne uitbreiding van de leefruimte. De woning is ideaal gelegen nabij scholen, winkels, openbaar vervoer en diverse uitvalswegen. Geen renovatieplicht wegens gunstige epc en ook de elektriciteit is volledig conform. Geïnteresseerd? Neem contact met ons op via onderstaand formulier.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 335.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
143 m2
Referentie
TQO63Y583Q5S
Prijs Geschiedenis
14 Apr 2024
€335.000 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com