Kaart

Koer 2

9971 Kaprijke Huis Te Koop
155 m² wonen
173 m² perceel
3 slaapkamers

Ontdek deze moderne en energiezuinige woning, gelegen in een rustige en veilige omgeving nabij alle dorpsvoorzieningen. Gebouwd in 2015, biedt deze woning een aangename leefruimte met een unieke lichtinval vanaf de mezzanine en een groot raam dat opent naar het terras. De woning heeft een slimme indeling met een inkomhal die toegang geeft tot de keuken en een hal met toilet en twee bergingen. De centrale woonkamer is ruim en beschikt over een eethoek en grote zithoek.

Een elegante trap leidt naar de bovenverdieping met drie slaapkamers en een badkamer. De woning is uitgerust met 17 zonnepanelen, ideaal voor het opvangen van huishoudelijk verbruik. Extra comfort wordt geboden door de muggenramen en elektrische rolluiken op alle ramen, inclusief de veluxen.

De tuin biedt voldoende privacy dankzij een mooie haag en afsluiting, en is ook toegankelijk via een pad aan de achterkant. Een extra bonus is het uitzicht op een recent aangelegd privépark. Een handige berging naast de deur zorgt voor extra opbergruimte.

Deze instapklare woning is perfect voor eigen gebruik of als investering. Voor meer informatie of een bezichtiging, bel 0485/321.842.

* * *

Koer 2 - 9971 Kaprijke - Recente energiezuinige woning met staanplaats Onder de kerktoren nabij alle dorpsvoorzieningen, bevindt zich deze eigentijdse woning die werd afgewerkt in 2015. De veilige omgeving van een autoluw binnenplein zorgt voor een aangename rust en extra ruimte. Deze woning bevindt zich op de kopse kant van het gebouw, vlakbij de parkeerzone. Op het gelijkvloers is er een inkomhal die toegang geeft naar de keuken en anderzijds naar de hal waar zich het toilet en 2 bergingen bevinden. De hal en de keuken komen uit op een centrale woonkamer met eethoek en grote zitruimte. Een leuke twist is de lichtinval die vanop de mezzanine komt. Ook het grote opendraaiende raam naar het terras zorgt voor een aangename lichtinval. De trap naar boven is op een elegante manier verscholen achter een wand en komt boven op de hoge open nachthal waar zich 3 slaapkamers en een badkamer bevinden. Er zijn 17 zonnepanelen die een huishoudelijk verbruik met gemak opvangen. De vensters zijn voorzien van muggenramen en hebben elektrische rolluiken, ook de veluxen! De tuin biedt voldoende privacy door een mooie haag en afsluiting. Leuke troef is dat de tuin eveneens toegankelijk is langs een paadje aan de achterzijde én een extra meerwaarde is zeker het uitzicht op een recent aangelegd privaat park achteraan. De berging vlak naast te deur zorgt voor een optimaal woongenot en extra opbergruimte! Deze woning is perfect instapklaar en geschikt voor eigen gebruik of om aan te kopen als een investering! Meer info of een bezoekje: 0485/321.842

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 370.000
Kadastraal Inkomen
€ 572
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2019
Grond oppervlakte
173 m2
Bewoonbare oppervlakte
155 m2
Referentie
DDDX8MHGFWXF
Makelaar Code
6750779
EPC Waarde
100 kWh/m2
EPC Label
A
EPC Certificaat
43007-G-2012_119/EP09245/A002/D01/SD007
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
13 Mar 2024
€370.000 / Vastgoed Alderweireldt
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com