Kaart

Kerkenheide 9

2460 Kasterlee Huis Te Koop
250 m² wonen
758 m² perceel
4 slaapkamers

Ben je op zoek naar een charmante, instapklare woning in het hart van Kasterlee? Deze stijlvolle woning met vier slaapkamers en een veelzijdige bovenverdieping is zeker een kijkje waard. Gelegen in het vernieuwde centrum van Kasterlee, dichtbij winkels, scholen en snelwegen zoals de E313 en E34, heeft deze woning een ideale ligging.

De woning straalt ruimte en licht uit, met een gezellige leefruimte en grote ramen die zorgen voor een mooie natuurlijke lichtinval. De volledig uitgeruste keuken sluit aan bij de leefruimte, perfect voor gezellige etentjes met vrienden of familie. Daarnaast zijn er drie ruime slaapkamers, waarvan één momenteel als thuiskantoor wordt gebruikt, en een prachtige, functionele badkamer.

Er is geen gebrek aan opbergruimte, met een ruime berging en wasplaats achteraan de woning, een veelzijdige kamer aan de ingang en een volledige bovenverdieping met extra zolderpartij, die eventueel als vijfde slaapkamer kan worden ingericht.

De woning bevindt zich in een rustige, kindvriendelijke omgeving met een prachtige tuin en een mooi uitzicht. Met scholen, verenigingen en sportclubs in de buurt, evenals toeristische en recreatieve plekken op loopafstand, is dit de ideale plek voor zowel jong als oud. De nabijheid van de E313 / E34 zorgt voor een uitstekende woon-werkverbinding. Bovendien zijn er tal van supermarkten in de buurt voor je dagelijkse boodschappen.

Enkele pluspunten van deze woning zijn: de centrale ligging, het uitstekende onderhoud, de groene omgeving en de ideale indeling voor samengestelde gezinnen. Met een EPC van 269 kwh/m²/jaar is dit huis ook nog eens energiezuinig.

* * *

Kerkenheide 9 - 2460 Kasterlee - Charmante woning in het hartje van Kasterlee met 4 slaapkamers op een perceel van 756m².

Ben jij op zoek naar een instapklare en stijlvolle woning met vier slaapkamers en een polyvalente bovenverdieping?
Met een gunstige ligging, nabij winkels, scholen, E313,E34?

Deze woning is gelegen in het vernieuwde centrum van Kasterlee,
instapklaar, opvallend ruim en biedt heel wat zonnige buitenruimte.

De leefruimte met een leuke indeling, zorgt voor een zeer gezellige en charmante sfeer. Dankzij de grote raampartijen geniet de gehele woning van een mooie natuurlijke lichtinval.
De volledig uitgeruste keuken is aansluitend aan de leefruimte. Zo behoud je tijdens het koken altijd een aangename betrokkenheid met vrienden of familie.

De overloop neemt ons mee naar 3 ruime slaapkamers, momenteel is 1 kamer ingericht als home office.
Afsluiten doen we met een prachtige functionele en stijlvolle badkamer.
Aan opbergruimte heb je hier zeker geen gebrek. Naast een ruime berging en wasplaats achteraan de woning. Heb je verder nog een polyvalente kamer aan de inkom en een volledige bovenverdieping (eventueel 5de slaapkamer) met een extra zolderpartij.

Je woont hier in het centrum van Kasterlee. Met meerdere scholen, tal van verenigingen en een gevarieerd aanbod aan sportclubs vlakbij zal jong en oud zich hier zonder twijfel instant thuis voelen. Ook de toeristische en recreatieve plaatsen vind je op wandelafstand.
Vervolgens zorgt de nabijheid van de E313 / E34 voor een uitstekende woon-werkverbinding. Kom je dan ’s avonds na een drukke werkdag weer thuis dan kan je eenvoudig boodschappen doen in een van de vele supermarkten in de buurt.

Troeven :
- Rustige en kindvriendelijke omgeving!
- Prachtige tuin met een mooi uitzicht
- Zeer centraal gelegen, nabij winkels, autosnelwegen, vlotte verbinding naar andere gemeentes.
- Voortreffelijk onderhouden.
- Groene omgeving
- Ideaal voor nieuw-samengestelde gezinnen
- EPC: 269 kwh/m²/J!!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 425.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1986
Grond oppervlakte
758 m2
Bewoonbare oppervlakte
250 m2
Referentie
JGEOY4MFXB7P
Makelaar Code
5956658
EPC Waarde
269 kWh/m2
EPC Label
C
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
nee
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
18 Apr 2024
€425.000 / Domestic Makelaars
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com